"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גופה במזוודה: נעצר חשוד ברצח שמזעזע את תאילנד

גבר אוסטרלי נעצר בנמל תעופה בבנגקוק, בחשד למעורבות ברצח נערה בת 17 בפטאיה • לאחר חקירתו נמצאה הגופה - והפרשה מטלטלת את עיר הנופש הפופולרית

,עודכן
0השמעה
פטאיה. צילום: David Silverman/DPSimages

גבר אוסטרלי נעצר בשדה תעופה בתאילנד בחשד למעורבות ברצח נערה בת 17, שגופתה העירומה נמצאה בתוך מזוודה, כך לפי המשטרה המקומית. הגבר, בן 46, עוכב בסביבות השעה 21:30 אתמול (שישי) בזמן שהתכונן לעלות לטיסה לפרת׳.

המשטרה עצרה את החשוד לאחר שחקרה את הקשר האפשרי שלו לנערה התאילנדית, שגופתה נמצאה בתוך מזוודהמאחורי השוק הצף בפטאיה, כך לפי הודעה שפורסמה על ידי המשטרה המקומית.

הרצח שזעזע את האזור,צילום: GettyImages

החשוד, שמכחיש מעורבות בחטיפה וברצח של הנערה, הועבר למעצר לאחר חקירה, כך מסר גורם משטרתי לסוכנות הידיעות AFP. החוקרים ממתינים לתוצאות נתיחת הגופה ולראיות נוספות בתיק לפני הגשת כתבי אישום, אמר הגורם.

המשטרה טוענת כי צילומי מצלמות אבטחה מראים את החשוד נכנס לדירה בעיר הנופש בשעות המוקדמות של יום חמישי יחד עם הנערה התאילנדית. על פי הדיווחים, הוא יצא מהבניין כמה שעות לאחר מכן כשהוא נושא מזוודה שחורה גדולה, שאותה הוביל לאחר מכן על גבי אופנוע.

המשטרה מצאה את המזוודה ביום שישי ליד מסילת רכבת, ובתוכה גופת הקורבן כשעליה סימני אלימות קשים, כך דיווח אתר החדשות המקומי.

החשוד נעצר בנמל תעופה בבנגקוק,צילום: EPA

Pattaya 24 News פרסם צילומי מצלמות אבטחה שבהם נראית הנערה מחזיקה ידיים עם גבר בזמן שהם ממתינים למעלית זמן קצר לאחר 3:30 לפנות בוקר ביום חמישי. הם גם פרסמו צילומי אבטחה של הגבר כשהוא מוציא מזוודה מהבניין.

תחנת המשטרה של פטאיה ביקשה להוציא התראה לשוטרי ההגירה בנמל התעופה כדי למנוע את עזיבתו של החשוד בזמן שהחקירה נמשכת, כך דיווח Nation Thailand. המשטרה חקרה את החשוד, ולאחר מכן הוא מסר מידע על המקום שבו, לכאורה, הושלכה המזוודה.

"לאחר קבלת המידע, קציני ההגירה תיאמו עם חוקרי משטרת פטאיה, שמיהרו לבדוק את המקום. בהמשך נמצאה גופת הנערה, על סמך המידע שנמסר במהלך החקירה", נמסר בדיווח המקומי. דובר מטעם משרד החוץ והמסחר של אוסטרליה אישר כי המשרד “מספק סיוע קונסולרי לאזרח אוסטרלי שנעצר בתאילנד”. "בשל חובותינו לשמירה על פרטיות, איננו יכולים למסור פרטים נוספים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר