פרשייה מטלטלת נחשפה בעיר לאקנאו שבמדינת אוטר פראדש, הודו: אישה המוכרת למשפחה כגיסתו של אחד מחבריו פיתתה קטין בן 17 לצאת איתה לנסיעה, לקחה אותו למלון בעיר אחרת במרחק שעות, ניצלה אותו שם מינית ותיעדה את המעשים. זמן קצר אחר כך היא הגיעה לדרישה: מיליון רופי (כ-12,000 דולר), או שהחומר יפורסם. כעת היא עצורה.
לפי התלונה שהוגשה על ידי אם הנער, הכל התחיל בפנייה שנראתה תמימה. האישה, שהוצגה כגיסתו של אחד מחבריו הקרובים של הנער, ביקשה להיפגש עמו. הוא יצא מהבית, ולא חזר.
המשפחה המודאגת פנתה לבית האישה, שם התבשרה כי היא לקחה את בנם לעיר נייניטל שבמדינת אוטרקהאנד השכנה, ללא יידוע ההורים וללא רשותם. מיד הוגשה תלונה במשטרה המקומית על קטין נעדר, והחלה מצוד אחר השניים. כעבור זמן אותר הנער בשלום והוחזר לחיק משפחתו.
"הוא חזר הביתה והסתגר"
מה שקרה אחר כך חשף את חומרת הפרשה האמיתית. בני המשפחה סיפרו למשטרה שהנער חזר הביתה שותק, מוטרד ומסתגר בעצמו. רק לאחר ששוחחו איתו בעדינות הוא פתח את הסיפור האמיתי: בדרך לנייניטל, טוען הנער, האישה שברה את מכשיר הטלפון שלו ואת כרטיס ה-SIM, כדי שלא יוכל ליצור קשר עם אף אחד. במלון שבו שהו, על פי תלונתו, היא ניצלה אותו מינית ותיעדה את המעשים בסתר בתמונות ובסרטונים.
זמן קצר לאחר שובו, פנתה האישה למשפחה ודרשה מיליון רופי, תוך שהיא מאיימת לפרסם את החומר ברבים במקרה שלא תקבל את הסכום. המשפחה, שכבר הייתה בקשר עם המשטרה, מסרה את המידע לחוקרים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
