"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שלוש צעירות שיכורות תועדו משתוללות במלון: "למי את חושבת שאת מדברת?"

הנשים הבריטיות תועדו כשהן בגילופין משליכות עציצים ומטף כיבוי אש והופכות ריהוט, תוך איומים על עובדי המלון

,עודכן
0השמעה
התקף זעם ושיכרות. הצעירות במלון. צילום: מצלמת אבטחה

מי מתעסק? סרטון מצלמות האבטחה, שבו נראות שלוש נשים שיכורות הורסות את דלפק הקבלה במלון ויורקות על אנשי צוות, פורסם לאחרונה לציבור. לריסה סומובסקאיה (19), ג'סמין אורצ'רד (21) וקירה מקיואן (19) השתוללו באפריל במלון Trouville בבורנמות’, אנגליה - ועכשיו המשטרה מפרסמת את התיעוד.

השלישייה נראית בסרטון מתווכחת עם פקידת קבלה, שנמלטת לחדר אחורי. מקיואן, לבושה בשמלה לבנה, הולכת אחריה. משאינה מצליחה להיכנס, מקיואן מטיחה את ידיה בדלת. העובדת יוצאת שוב החוצה, ואז הבלונדינית יורקת עליה.

נשים שיכורות היכו עובד, ירקו על פקידת קבלה והשחיתו את הלובי // מצלמת אבטחה

לאחר מכן, כשהיא מלווה בשתי חברותיה, מקיואן מתחילה להרוס את אזור הקבלה לעיני אורחים המומים: היא משליכה עציצים ומטף כיבוי אש והופכת שולחן וכיסאות, בהתקף זעם של שכרות שבמהלכו פקידת קבלה נוספת נפגעת בראשה מטלפון.

תמונות מזירת ההרס לאחר האירוע מראות שולחנות שבורים, עציצים מפוזרים על הרצפה וכיסאות מנופצים בסמוך למדרגות.

החפצים על רצפת המלון לאחר השתוללות הצעירות,

"איימה עליי בבקבוק וודקה"

בבית המשפט נמסר כי שני אנשי צוות היו מאחורי הדלפק בקבלה כאשר שלוש הנשים ירדו מחדריהן בשעה 11:20. העובדים לא היו בטוחים אם מדובר באורחות המלון, וכשהצעירות נשאלו על כך מקיואן השיבה: "למי את חושבת שאת מדברת?"

"איימה בבקבוק וודקה". מקיואן,

התובע הקריא מתוך עדות פקידת הקבלה: "חמש דקות אחר כך הן כולן ירדו שוב במדרגות. זו עם נעלי הספורט הוורודות (סומובסקאיה) התחילה לצעוק שאני מתנהגת אליהן בגסות. היא החזיקה באותו זמן את מטף הכיבוי. הבלונדינית (מקיואן) הצטרפה ואמרה שניסיתי לגעת בה בצורה לא הולמת. שמתי לב שהיא מחזיקה בקבוק וודקה ביד והיא החלה לאיים עליי בו ואמרה: ‘אני אתן לך אגרוף'". לפי העדות, "המצב הסלים, אני לא יודעת למה. נסוגותי אל הקיר האחורי".

הצעירות הבריטיות אחרי דיון בבית המשפט,צילום: BNPS

בהמשך מקיואן התקדמה לעבר אחת העובדות וירקה עליה כמה פעמים, אך החטיאה. העובדת נעלה את עצמה בחדר האחורי והתקשרה למשטרה. בזמן השיחה היא שמעה "קולות של מהומה"” וצפתה במצלמות האבטחה כאשר מקיואן החלה להרוס את אזור הקבלה. ספלמן הוסיף:"הן נראו כאילו הן ממש נהנות מזה. כל אזור הקבלה הושחת. פקידת הקבלה אמרה שהיא הייתה בהלם מהיקף הנזק".

מקיואן וסומובסקאיה הודו בגרימת נזק פלילי ובשימוש או באיום באלימות בלתי חוקית כלפי אדם אחר, וגזר הדין בעניינן נדחה לצורך הכנת תסקירים. עו"ד נייל תיאובלד, שייצג את אורצ'רד, אמר כי "היא הייתה מעורבת מעט מאוד באלימות, הייתה שיכורה ולא זוכרת הרבה מהאירועים, היא מצטערת שהייתה שם ושנגררה לזה". אורצ'רד שוחררה על תנאי ל־12 חודשים, ונדרשה לשלם הוצאות בסך 111 ליש"ט. גזר הדין של השתיים האחרות יינתן במארס.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר