המלון שמצא דרך יצירתית להעיר את האורחים
בלי צפצופים צורמים - הפטנט החדש במלונות Holiday Inn Express מעיר את האורחים באמצעות הריחות הממכרים של ארוחת בוקר חמה
Your browser doesn’t support HTML5 audio
מלונות Holiday Inn Express מבית IHG משיקים חוויית בוקר חדשנית שתשנה את הדרך בה מטיילים מתחילים את יומם: השעון המעורר של ארוחת הבוקר - מכשיר ייחודי שמפיץ ריחות מגרי תיאבון במקום צלילי השכמה רגילים.
המהלך, שיצא לדרך החל מה-20 באוקטובר 2025, יתקיים במלונות הרשת באוסטרליה, ניו זילנד, יפן ובחלק מהמלונות בתאילנד ובסינגפור. האורחים יכולים לבחור את הניחוח שילווה את היקיצה: קפה, בייקון, מאפין אוכמניות, נאשי־פייר - אגס אסייתי מתוק (יפן) או מנגו (תאילנד וסינגפור).
ההשראה הגיעה ממחקר חדש שהוזמן על ידי הרשת, ממנו עלה כי 58% מהנוסעים באסיה פסיפיק מרגישים שניחוח נעים בבוקר משפר את תחושת ההתעוררות.
בקרב האוסטרלים, 43% אמרו כי ריח של בייקון וביצים ישפר את מצב הרוח בבוקר, בעוד 56% מהמשיבים העדיפו קפה או תה.
לדברי דין ג’ונס, סמנכ"ל מסחרי באיזור מזרח אסיה ופסיפיק ב-IHG: "אנחנו יודעים שמטיילים רבים מתקשים לישון ומדלגים על ארוחת הבוקר. רצינו ליצור חוויה בלתי נשכחת שמשלבת שינה טובה עם ההבטחה שלנו - ארוחת בוקר חמה חינם, בכל מקום".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)