"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שמונה אורחים הפכו ל-150: דירת Airbnb נחרבה לאחר שהפכה למסיבה המונית

מיניבוסים הגיעו כל 15 דקות ופרקו אורחים מכל רחבי אנגליה • המוזמנים כיבו את ה-Wi-Fi עם כניסתם לבית, מה שהשבית את מצלמות האבטחה • הנזק המוערך: כ-2,000 פאונד

,עודכן
0השמעה
המסיבה המצומצמת הפכה למסיבת ענק, ארכיון. צילום: SWNS

משטרת מנצ'סטר נקראה בסוף השבוע לבית נופש יוקרתי בכפר השקט נורדן, לאחר שמסיבת חשיפת מין העובר שהתארגנה דרך אינסטגרם יצאה משליטה והובילה לנזק של כ-2,000 פאונד.

יותר מ-150 איש הגיעו לרחוב, חנו על מדרכות התושבים וגרמו לכאוס. לדבריו של בעל הבית, מאט ג’נסיס (33), הנכס הושכר לקבוצה קטנה של שמונה אנשים, אך מהר מאוד הפך לזירת מסיבה המונית - עם מיניבוסים שמגיעים כל 15 דקות ופורקים אורחים מכל רחבי המדינה, כולל מלונדון.

מנזקי הלילה בדירת האירוח,

הנכס, בית בן עשר מיטות, עבר שיפוץ נרחב בעלות של 200,000 ליש"ט וכולל אמבט ג'קוזי ושולחנות ביליארד. לאחר המסיבה, נדרשו שלושה אנשי צוות במשך 12 שעות כדי לנקות את הנזקים שנגרמו - כולל רהיטים שבורים ומנורות מנופצות.

לדברי ג'נסיס, המוזמנים כיבו את ה-Wi-Fi עם כניסתם לבית, מה שהשבית את מצלמות האבטחה ואיפשר למסיבה להתפתח בלי ידיעתו. לדבריו, גם האדם שהזמין את המקום טען שלא ציפה לכמות כה גדולה של אנשים, ושההזמנה עברה בין קבוצות וגרמה ל"השתלטות".

גם שולחן הבילארד והמקלות הושחתו,

לאחר פניות של שכנים נסערים, הגיעו למקום שוטרים ברכב משוריין ופיזרו את ההתקהלות. לדברי עדים, האירוע אמנם היה המוני ומטריד, אך לא כלל אלימות.

בני הזוג גארטסייד, בני 80 ו-84, שגרים בצמוד לבית כבר יותר מ-50 שנה, סיפרו כי הבינו שמדובר באירוע חריג כאשר אחד המוזמנים ביקש מהם לחנות בחנייה הפרטית שלהם. "היה ברור שזה לא ערב רגיל" אמרה גברת גארטסייד, כפי שפורסם בדיילי מייל. "אבל הבעלים הגיעו, התנצלנו, הזמינו את השכנים לשיחה - כולם היו נסערים, אבל הם היו מאוד מתנצלים".

Airbnb מסרה כי ההזמנה כלל לא נעשתה דרך הפלטפורמה שלה אלא באמצעות צד שלישי באינסטגרם, ולכן היא לא הייתה מעורבת באירוע. בעלי הבית נאלצו לבטל את ההזמנה הבאה של הנכס, להחליף רהיטים ולנקות את המקום ביסודיות – כל זאת תמורת תשלום של 450 ליש"ט ללילה ועוד פיקדון של 250 ליש"ט בלבד, מה שהותיר אותם בהפסד משמעותי.

המשטרה המקומית, Greater Manchester Police, אישרה את פרטי האירוע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר