אל על מציעה ללקוחותיה הפלגת חילוץ מקפריסין - בחינם
חברת התעופה מציעה הפלגה שתצא מקפריסין לישראל, ותינתן בחינם ללקוחותיה • האופציה פתוחה גם בפני הקהל הרחב, שייאלץ לשלם על החילוץ. כמה זה יעלה ומתי ההפלגה תצא לדרך? כל הפרטים
החילוץ של ישראלים שנתקעו מעבר לים בעקבותסגירת המרחב האווירינמשך במלוא המרץ, כשהפעם חברת התעופה אל על מציעה ללקוחותיה לא רק טיסות חילוץ - אלא גם הפלגה.
לקוחות אל על וסאן דור שטיסתם לישראל בוטלה, יוכלו לבחור בהפלגה זו במקום בטיסת חילוץ, ללא עלות נוספת. בנוסף מוצעת הפלגה מישראל לקפריסין לציבור הרחב, כשעלות כרטיס בכיוון אחד עומדת על 550 אירו.
ההפלגה מישראלתצא מנמל אשדוד ב-24 ביוני 2025 בשעה 13:30.ההפלגה לישראלתצא מנמל לימסול בקפריסין לנמל אשדוד ב-26 ביוני 2025 בשעה 13:30 (זמן מקומי), וצפויה להגיע לנמל אשדוד ביום שישי בשעות הבוקר.
בכל הפלגה יכולים לקחת חלק כ-1,500 נוסעים. מדובר באפשרות נוספת עבור המבקשים לשוב לארץ והפעילות זו מתקיימת במקביל לטיסות החילוץ שמבוצעות על ידי אל על
לקוחות שנרשמים להפלגה מקפריסין לישראל לא יוכלו להירשם לטיסת חילוץ. כרטיסי ההפלגה, הן ללקוחות אל על וסאן דור והן לציבור הרחב, לא ניתנים לביטול.ניתן למצוא פרטים נוספים ממש כאן.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)