"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שימו לב: שביתה משמעותית ביעד הכי מבוקש בקרב ישראלים

אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון, בסוף השבוע הקרוב תהיה שביתה משמעותית ביוון, שתשפיע באופן קשה על הטיסות הנכנסות והיוצאות • למעלה מ-500 טיסות פנים וטיסות בינלאומיות יבוטלו ותיירים רבים ייפגעו • כל הפרטים על השביתה המתוכננת

, עודכן
0השמעה
האי סנטוריני ביוון. צילום: gettyimages

היעד שאליו מופעלות הכי הרבה טיסות ישירות מישראל הוא יוון. כעת, מדווחים בתקשורת היוונית על שביתה מתוכננת ב-28 בפברואר - סוף השבוע הקרוב. על פי הדיווחים בתקשורת היוונית, השביתה צפויה להשפיע גם על טיסות. מהדיווחים עולה כי צוותי הבקרה האווירית בנמלי התעופה צפויים להצטרף לשביתה, אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון.

אין יוצא ואין בא, צילום: אורן בן חקון

באם לא תבוטל עד סוף השבוע הקרוב, מדובר בשביתה של בקרי הטיסה במגדל הפיקוח. שביתת הבקרים לבדה תשפיע על למעלה מ-500 טיסות פנים וטיסות בינלאומיות שמתוכננות לאותו יום, ולמעלה מ-100,000 נוסעים. למעשה, באותו תאריך אף מטוס לא יטוס לשדה תעופה יווני או ממנו.

כאמור, יוון היא המדינה המבוקשת ביותר בקרב תיירים ישראלים וכרגע עדיין לא ברור באיזה אופן והיקף יושפע ענף התעופה כתוצאה מהשביתה המתוכננת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר