"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
האם זה המהלך שיחזיר עוד חברות תעופה מאירופה לישראל?
הסוכנות לבטיחות תעופה של האיחוד האירופי החליטה לא להאריך אזהרתה מטיסה בשמי ישראל, לאור "הפחתת המתיחות באזור" • האם ההודעה הזו תדרבן חברות תעופה נוספות לחזור לפעילות מלאה?
140,000 נוסעים צפויים לעבור בטרמינל 1 באוגוסט. צילום: יוסי זליגר

האם זה המהלך שיחזיר עוד חברות תעופה מאירופה לישראל?

הסוכנות לבטיחות תעופה של האיחוד האירופי החליטה לא להאריך אזהרתה מטיסה בשמי ישראל, לאור "הפחתת המתיחות באזור" • האם ההודעה הזו תדרבן חברות תעופה נוספות לחזור לפעילות מלאה?

שמעון יעיש
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

כפי שפרסמנו כאן בסוף השבוע האחרון, הסוכנות לבטיחות תעופה באיחוד האירופי החליטהשלא להאריך את המלצתהבנוגע לטיסות לישראל. המהלך, שהיה אמור לגרום לחברות תעופה אירופאיות לחזור לישראל, מגיע אחרי ששורה של חברות כבר חזרו או הצהירו על חזרה צפויה בקרוב לישראל.

בין החברות שכבר חזרו לישראל, ניתן למנות את אג׳יאן, לוט, וויז אייר, אייר אירופה, לופטהנזה, סוויס, אייר פראנס, אוסטריאן, בראסלס, ITA, אייר בולגריה, טארום וחברות תעופה נוספות. במקביל, יש לא מעט חברות תעופה אירופיות, לא כולן שייכות לאיחוד, שהכריזו על חזרה לישראל בתקופה הקרובה וביניהן: בריטיש איירווייז,ריינאייר, איזיג׳ט וחברות תעופה נוספות.

לופטהנזה כבר חזרה, צילום: יח"צ

בין חברות התעופה האירופיות שעדיין לא חזרו לישראל וייתכן שההחלטה של האיחוד אולי תקדם את החזרה שלהן לארץ, ניתן למנות את TAP הפורטוגלית, איבריה ו-וולינג הספרדיות, KLM ההולנדית וחברות תעופה נוספות.

נכון לעכשיו, יש עוד לא מעט חברות שעדיין לא הודיעו על חזרה לישראל גם מחוץ לאירופה וביניהן אמריקן איירליינס, קתאי פסיפיק, קוריאן, יונייטד, טורקיש איירליינס, אייר קנדה, וירג׳ין אטלנטיק, אמירייטס, רויאל ג׳ורדניאן וחברות נוספות שייתכן שחלקן יודיעו בהמשך על חזרה לישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...