"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לאור הפסקת האש: האיחוד האירופי מסיר את אזהרת הטיסה בשמי ישראל

הסוכנות לבטיחות תעופה של האיחוד האירופי החליטה להאריך אזהרתה מטיסה בשמי ישראל, זאת לאור "הפחתת המתיחות באזור" • האזהרה לגבי לבנון הוארכה עד 31 במרץ 2025, שכן היא"לא הוכיחה יכולת מלאה לטפל בסיכונים במרחב האווירי הקיים"

,עודכן
0השמעה
הישראלים מחפשים כרטיס יציאה מהארץ ומשריינים מעכשיו לקיץ. צילום: יוסי זליגר

הסוכנות לבטיחות תעופה של האיחוד האירופי החליטה הערב (שישי) שלא להאריך אזהרתה מטיסה בשמי ישראל, זאת לאור "הפחתת המתיחות באזור" והסכמי הפסקת האש. להחלטה צפויות להיות השפעות חיוביות מבחינת חזרתן של חברות תעופה זרות לישראל והגברת התחרות.

עם זאת, הסוכנות פרסמה הערות ייחודיות המדגישות את הסיכונים במרחב האווירי של המדינה. הסוכנות קוראת לחברות התעופה לנקוט משנה זהירות ולעקוב אחר העדכונים בנושא.

בעוד איראן זכתה גם היא להסרת האזהרה, הסוכנות האריכה את זו של לבנון עד 31 במרץ 2025, שכן "לא הוכיחה יכולת מלאה לטפל בסיכונים במרחב האווירי הקיים".

בימים האחרוניםחברות תעופה רבות הודיעו על חזרתן לישראל,בעקבות הרגיעה במצב הביטחוני, כשבין חברות התעופה ניתן למנות את טראנסאוויה שחזרה, ריינאייר (שתחזור ב-30 מרץ), אייר בלטיק ונאוס (שיחזרו ב-2 באפריל), אייר פראנס (שכבר חזרה) ועוד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר