"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

החל מהבוקר: ישראייר החלה לטוס ליעד חדש ומאוד מבוקש

חברת התעופה הישראלית התחילה להפעיל טיסות ישירות ללונדון, לאחר שמרבית החברות הזרות ביטלו את הטיסות אל ישראל וממנה • כמה יעלה לכם כרטיס בסיסי לכיוון אחד? כל הפרטים

,עודכן
0השמעה
חיל האוויר המלכותי במפגן מעל לונדון. צילום: gettyimages

מעטות חברות התעופה הזרות שעוד טסות לישראל ואף אחת מאלו שעדיין טסות לארץ, לא מפעילה טיסות ישירות ללונדון. עד היום, אל על הייתה חברת התעופה היחידה שהפעילה טיסות ישירות בקווים שבין לונדון לתל אביב, אך החל מהבוקר, ישראייר הצטרפה לחגיגה.

חברת התעופה הישראלית החלה בהפעלת טיסות ישירות לשדה התעופה לוטון. הטיסות יופעלו שש פעמים בשבוע ובשלב ראשון, יופעלו באמצעות מטוסים חכורים. בהמשך, יופעלו גם באמצעות מטוסי ישראייר.

אז לפחות שהטלוויזיה תהיה טלוויזיה! ישראייר טסה ללונדון,צילום: מוני שפיר

הטיסות ימריאו מנתב"ג בשעה 09:30 בבוקר והחזרה מלוטון תהיה ב-13:50 בצוהריים. מחיר טיסה יתחיל מ-300 דולרים לאדם, לכיוון אחד ולכרטיס בסיסי. הטיסות יופעלו בימים ראשון עד שישי. נכון לעכשיו, הטיסות של ישראייר ללונדון צפויות לפעול במהלך החודשים הקרובים וכרגע לא ברור אם יימשכו, כאשר יחזרו החברות הבריטיות וחברות הלואוקוסט לישראל. בשלב זה, אין תאריך רשמי לחזרתן וכאמור, ישראייר ואל על הן שתי החברות היחידות שפועלות בקו זה.

הילה הרמולין רונן סמנכ"לית שיווק ומכירות ישראייר: "אנו שמחים להשיק את קו הטיסות היומי בין תל אביב ללונדון, לנמל התעופה לוטון. קו זה מהווה הרחבה משמעותית לפעילות החברה ונוסף לעוד כ-30 יעדים אליהם ישראייר טסה. לאור התקופה המאתגרת, החלטנו לייצר פתרון יציב ולאפשר לאנשי עסקים ולנופשים הישראלים לטוס על הקו המבוקש וכל זאת במחיר הגון החל מ 300 דולר לכיוון.״

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר