"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אם לא יהיו הפתעות: חברת התעופה מאירופה שצפויה לחזור כבר מחר לישראל
לאחר שהאיחוד האירופי הסיר את ההמלצה שלא לטוב מעל ישראל, חברות תעופה שונות חוזרות להפעיל טיסות • חברת תעופה אחת הפתיעה והחליטה להקדים את החזרה שלה
נוסעים בנתב"ג. צילום: יוסי זליגר

אם לא יהיו הפתעות: חברת התעופה מאירופה שצפויה לחזור כבר מחר לישראל

לאחר שהאיחוד האירופי הסיר את ההמלצה שלא לטוב מעל ישראל, חברות תעופה שונות חוזרות להפעיל טיסות • חברת תעופה אחת הפתיעה והחליטה להקדים את החזרה שלה

שמעון יעיש
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

לפני כשבוע וחצי, הודיעו באיחוד האירופי עלהסרת ההמלצהלחברות התעופה שלא לטוס מעל ישראל. ההודעה הביאה עמה לא מעט תקווה לנוסעים הישראלים, אך בפועל חברות תעופה בודדות חזרו או הצהירו שיחזרו.

אחת מהחברות שהקדימה את החזרה לישראל בעשרה ימים היא אייר אירופה, שהייתה אמור לחזור לישראל ב-31 באוקטובר ולפי ההודעה האחרונה שלה – תחזור כבר מחר.

ממריאים, צילום: קוקו

בדקנו את הנושא ונכון לכתיבת שורות אלו, כ-24 שעות לפני החזרה הצפויה של אייר אירופה, אין כל שינוי והם אכן צפויים לחזור ולהפעיל טיסות בקו מדריד-תל אביב כבר מחר. עם זאת, חשוב לזכור כי מדובר בתקופה עם לא מעט שינויים וייתכן שהתפתחויות שונות יגרמו לשינויים בהחלטות של החברה ושל חברות אחרות.

אייר אירופה מפעילה טיסות ישירות בקו שבין מדריד לתל אביב, אך ישראלים רבים ממשיכים איתה ליעדי דרום וצפון אמריקה וליעדים נוספים. נכון לעכשיו, מדובר בחברת התעופה הספרדית היחידה שצפויה לחזור בימים הקרובים לישראל, לאחר שוויולינג ואיבריה אקספרס ביטלו לתקופות רחוקות יותר.

חופשה במדריד בהישג יד, צילום: Getty Images

נכון לעכשיו, חברות תעופה רבות האריכו את ביטולי הטיסות לישראל ומישראל וביניהן ITA האיטלקית, איבריה אקספרס הספרדית, וירג'ין אטלנטיק, אג'יאן, לוט וחברות תעופה נוספות. מי שחזרה לישראל במהלך השבוע שעבר היא חברת התעופה מסיישל – אייר סיישל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...