"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פרסום ראשון: חברת התעופה שמוסיפה טיסות לישראל – וההוזלה במחירי הטיסות לתאילנד
חברת אתיחאד האמירתית הכריזה שתעלה את תדירות הטיסות שלה ל-10 טיסות בשבוע, בקו אבו דאבי-תל אביב • המהלך יביא לירידה במחירי הטיסות לתאילנד דרך החברה, עם קונקשן באבו דאבי
חוף בתאילנד (ארכיון). צילום: משה שי

פרסום ראשון: חברת התעופה שמוסיפה טיסות לישראל – וההוזלה במחירי הטיסות לתאילנד

חברת אתיחאד האמירתית הכריזה שתעלה את תדירות הטיסות שלה ל-10 טיסות בשבוע, בקו אבו דאבי-תל אביב • המהלך יביא לירידה במחירי הטיסות לתאילנד דרך החברה, עם קונקשן באבו דאבי

שמעון יעיש
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

חברת התעופה האמירתיתאתיחאדפעלה בטיסות לישראל לאורך כלתקופת מלחמת חרבות ברזל, ולאחרונה היא אף הודיעה על הוספת טיסות לארץ – והעלתה את התדירות מארבע לשבע טיסות בשבוע. כעת, בחברה מודיעים על הוספה נוספת של טיסות, כך שהחל מ-6 באוגוסט היא תפעיל 10 טיסות בשבוע בקו אבו דאבי-תל אביב.

משמעות ההחלטה של אתיחאד תביא לירידת מחירים בטיסות לתאילנדדרכה, עם קונקשן באבו דאבי. במנועי החיפוש השונים ניתן למצוא כרטיס טיסה באוגוסט לבנגקוק החל מ-844 דולרים (לדוגמה ב-30-8 באוגוסט) ובספטמבר החל מ-700 דולרים (לדוגמה ב-19-4 בספטמבר).

מטוס של "אתיחאד", צילום: Getty Images


ההודעה שיצאה מטעם אתיחאד, המיוצגת בישראל על ידי ממן אוויאיישן, מתייחסת להקדמת הוספת הטיסות, וזאת ככל הנראה בשל ביקושים גבוהים. המהלך הוא חלק מיישום אסטרטגיה שמוביל מנכ"ל החברה אנטונלדו נבס, שמתכנן להפעיל עד סוף השנה את כל היעדים המרוחקים עד 4 שעות טיסה מנמל התעופה אבו דאבי, במתכונת של טיסה דו-יומית.

טיסות החברה יופעלו באמצעות מטוסי איירבס A320 (158 מקומות) ואיירבס A321 (188 מקומות), שימריאו לחילופין מנמה"ת זייד בשעה 09:45 וינחתו בתל אביב ב-12:25. הטיסה מתל אביב תמריא בשעה 14:45 ותנחת באבו דאבי ב-18:55. הטיסה הנוספת תמריא מאבו דאבי ב-03:25 ותנחת בתל אביב ב-05:50. הטיסה מתל אביב תמריא בשעה 07:30 ותנחת באבו דאבי ב-11:40.

ביקושים גבוהים. מטוס של "אתיחאד", צילום: רויטרס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...