"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווח: בשורה משמחת לטסים לתאילנד
בתקשורת התאילנדית מדווחים כי תיירים שעד כה היו מורשים לשהות עד 30 ימים במדינה, יוכלו לשהות בה למשך 60 ימים ללא צורך בהנפקת ויזה מיוחדת • ההחלטה תיכנס לתוקף כבר מתחילת חודש יוני, ותאפשר לצאת לחופשות ארוכות יותר במדינה
נא להתנהג בהתאם. חוף מאיה ביי שבתאילנד. צילום: משה שי

דיווח: בשורה משמחת לטסים לתאילנד

בתקשורת התאילנדית מדווחים כי תיירים שעד כה היו מורשים לשהות עד 30 ימים במדינה, יוכלו לשהות בה למשך 60 ימים ללא צורך בהנפקת ויזה מיוחדת • ההחלטה תיכנס לתוקף כבר מתחילת חודש יוני, ותאפשר לצאת לחופשות ארוכות יותר במדינה

שמעון יעיש
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

תאילנדנחשבת לאחד מהיעדים המבוקשים ביותר בקרב תיירים מישראל. על פי נתוני ממשלת תאילנד, מספר הישראלים שביקרו במדינה בחודש אפריל, עומד על שיא של כל הזמנים - 24 אלף.

כעת, בתקשורת התאילנדית מדווחים כי תיירים שיגיעו מעשרות מדינות, שעד כה היו מורשים לשהות עד 30 ימים במדינה, יוכלו לשהות בתאילנד למשך 60 ימים ללא צורך בהנפקת ויזה מיוחדת.

תאילנד, צילום: Getty Images

על פי הדיווח, ההחלטה תיכנס לתוקף כבר מתחילת חודש יוני ותאפשר כאמור, לצאת לחופשות ארוכות יותר במדינה. הדיון סביב הארכת תוקף אשרת השהייה בתאילנד קיים כבר חודשים ארוכים וכעת, כך על פי הדיווח, ההחלטה תשתנה ותיכנס לתוקף כאמור, ב-1 ביוני.

נכון לעכשיו, אפשרות הארכת השהייה הייתה קיימת, אך היא הצריכה פעולה של הארכת אישור הביקור בתאילנד, מה שדרש תשלום נוסף ומילוי טפסים. מי שלא עשה את זה ונשאר בתאילנד מעל חודש, נאלץ לשלם קנסות ביציאה מהמדינה.

תאילנד, צילום: Getty Images

לפי הדיווחים האחרונים, ישראל נכללת ברשימת המדינות שיהיו זכאיות לאישור שהייה ארוך יותר, אבל נכון לעכשיו עדיין לא יצאה הודעה רשמית מטעם נציגות תאילנד בישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...