"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

במטוסים עם פחות מ-40 נוסעים: הטיסות הישירות מחיפה לחו"ל חוזרות

מתגוררים בחיפה או בסביבה? החל מחודש הבא, ייצא שש טיסות בשבוע משדה התעופה בעיר אל קפריסין • כמה זמן תיארך הטיסה, כמה אנשים יכולים להיכנס לכל מטוס וכמה זה יעלה? • כל הפרטים

, עודכן
0השמעה
מטוס בומברדיה דאש 8. צילום: iStock

שלוש פעמים ביום, שש פעמים בשבוע: החל מהחודש הבא, יתחילו לפעול טיסות ישירות משדה התעופה בחיפה ללרנקה ולפאפוס שבקפריסין.

הטיסות יבוצעו באמצעות מטוסים קטנים (בומברדיה דאש 8) של חברת תעופה מלטזית, במטוסים בעלי 39 מושבים בלבד. לשם השוואה, במטוסי הדרימליינר יש קצת פחות מ-300 מושבים ובמטוסים צרי הגוף כמו בואינג 737 ואיירבאס 320, יש כ-160 מושבים.

נמל התעופה בחיפה (ארכיון), צילום: הרצי שפירא


מחירי החבילות שכללו מלון וטיסות הלוך ושוב יחלו מ-399 דולרים, כשטיסה בלבד תעלה כ-299 דולרים. משך הטיסה לקפריסין יהיה קצת פחות משעה, וניתן יהיה להגיע לשדה התעופה כשעה וחצי לפני הטיסה, שכן מדובר בטיסות הבינלאומיות היחידות שמופעלות מחיפה, מה שאומר שלא צפויים במקום תורים.

הטיסות הישירות צפויות להתחיל מ-22 ביוני ולהימשך עד אחרי חגי תשרי, וזאת בשל הביקושים הגבוהים לחופשות ביעדים השונים במדינה. מי שתשווק את הטיסה תהיה חברת איסתא בשיתוף ישראייר.

הבשורה לתושבי הצפון מגיעה בכמה מישורים, שכן התורים הארוכים שצפויים בנמל התעופה בן גוריון ייחסכו מהם, הנסיעה למרכז הארץ תתקצר – וכמובן שהמחיר הנוכחי נחשב לאטרקטיבי יחסית, אם כי ההערכה היא שנראה מחירים גבוהים יותר בחודשי הקיץ המבוקשים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר