"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
שמתם לב? חברות התעופה הישראליות הפסיקו לטוס לאחד היעדים היפים בעולם
לאחר שרוב מדינות העולם פתחו את שעריהן לתיירים מרחבי העולם, הביקוש לטוס למדינת האיים הזו ירד באופן משמעותי • הסיבה להפסקת הטיסות: חוסר כדאיות כלכלית
סיישל| צילום: עמי שומן

שמתם לב? חברות התעופה הישראליות הפסיקו לטוס לאחד היעדים היפים בעולם

לאחר שרוב מדינות העולם פתחו את שעריהן לתיירים מרחבי העולם, הביקוש לטוס למדינת האיים הזו ירד באופן משמעותי • הסיבה להפסקת הטיסות: חוסר כדאיות כלכלית

,עודכן
0השמעה

יעדים רבים נפתחו ונסגרו במהלך תקופת מגפת הקורונה, אבל היו כאלה שהיוו סוג של עוגנים שאפשרו לתיירים מישראל להיכנס אליהם. אחד מהם היה סיישל, שהפך ללהיט בקרב תיירים ישראלים, וכך גם אצל חברות התעופה הישראליות, שהפעילו טיסות ישירות אל מדינת האיים.

• אחרי הדרמה: בשורה מצוינת לטסים לתאילנד

• כך תחסכו כסף בשכירת רכב בחו"ל: כל הטיפים לקראת עונת התיירות

• הקורונה עוד כאן: אלה המדינות שמגבילות את הכניסה אליהן

ככל שהזמן עבר ונפתחו יותר יעדים, וכשהמגפה נשארה מאחורינו, אל על וארקיע הפסיקו להפעיל טיסות ישירות באופן קבוע למדינה. בארקיע עדיין מפעילים טיסות לקבוצות ספציפיות, אך לא כטיסות סדירות וקבועות.

בדקנו את הסיבה להפסקת הטיסות הישירות מישראל לסיישל, וגילינו שלמרות היופי שיש למדינה הזו להציע, לחופים המרהיבים ולנופים יוצאי הדופן, הביקושים לטיסות אליה היו נמוכים יחסית, עד כדי ככך שהן הפכו ללא כדאיות מבחינה כלכלית עבור חברות התעופה הישראליות.

הישראלים כבר פחות מבקרים במדינה. סיישל,צילום: עמי שומן

מי שנשארה כיחידה על הקו הזה נותרה אייר סיישל, חברת תעופה עם שני מטוסים בצי שלה, שממשיכה להפעיל טיסות ישירות ארצה. סיישל, שנחשבת לאחת המדינות היפות בעולם, הפכה מאחד היעדים המבוקשים בקרב תיירים ישראלים, לכזו שמעט מאוד מהם בוחרים לטוס אליה.

מה שגרם לירידה המשמעותית בביקושים היא הפתיחה הרחבה מאוד של רוב גדול של מדינות העולם, מה שגרם לכך שהישראלים חזרו לתאילנדולאזור המזרח הרחוק.

העדות לכך נמצאת במספרים: במהלך חודש דצמבר האחרון, רק כ-2,400 נוסעים טסו מישראל לסיישל, פחות מאשר מספר הטיסות לאוזבקיסטן, אזרבייג'ן או בחריין.

חוף ים בסיישל,צילום: עמי שומן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו