"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ענקית התעופה האירופית שוב דוחה את החזרה לישראל

אייר פראנס לא תטוס לישראל עד לתאריך 10 במאי • וויז אייר דחתה את חזרתה עד 15 במאי • מנגד, אזרבייג׳ן איירליינס מחדשת את הטיסות בקו ת"א-באקו ב-1 במאי • פליי וואן תפעיל טיסות לבוקרשט החל ממחר

,עודכן
0השמעה
אייר פראנס. שוב דוחה את חזרתה. צילום: שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

חברת התעופה אייר פראנס הודיעה היום (רביעי) כי היא דוחה את חזרתה לישראל, הפעם עד לתאריך 10 במאי 2026 כולל.

"אייר פראנסעוקבת בזמן אמת אחר המצב המתפתח באזור. בשל המצב הביטחוני ביעד וסגירתם של מרחבים אוויריים מסוימים, החברה נאלצת להאריך את השעיית טיסותיה, אל תל אביב וביירות וממנה עד 10 במאי 2026 כולל. אל דובאי וריאד וממנה עד 10 במאי 2026 כולל (ועד 11 במאי עבור טיסות הממריאות מדובאי)". גם ענקית הלואוקוסטוויז איירדחתה את הטיסות לשיראל עד 15 במאי.

פריז. אפשרויות הטיסה נותרו מצומצמות,צילום: שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

בתוך כך,אזרבייג׳ן איירליינסהודיעה היום (רביעי) כי היא מחדשת את הטיסות לישראל וממנה ב-1 במאי. החברה תפעיל 14 טיסות שבועיות בקו באקו-תל אביב.צנטרום איירחוזרת מ-3 במאי עם טיסות לסמרקנד וטשקנט.פליי וואןתפעיל טיסות לבוקרשט החל ממחר (30.4).

אייר סיישלהודיעה על חידוש הטיסות מתל אביב למאהה החל מ-6 במאי 2026. לוח טיסות אייש סיישל:
יום חמישי: TLV – SEZ ‏(HM21) — 04:50–12:10
יום רביעי: SEZ – TLV ‏(HM22) — 21:30–02:50

חברות שביטלו טיסות

וויז אייר עד 15.5

אייר אירופה מבטלת עד 31.5 כולל

אייר אינדיאה - עד 31.5 כולל

לופטהנזה - עד 30.6 כולל

בריטיש איירווייז - עד 30.6 כולל

אייר קנדה - עד 7.9 כולל

יונייטד איירליינס - עד 7.9 כולל

אמריקן איירליינס - עד 8.9 כולל

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר