"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ענקית התעופה מזהירה: מחיר הכרטיסים עלול לקפוץ ב-20%

יונייטד איירליינס מתמודדת עם עליית מחירי הדלק - והנוסעים ישלמו • מנכ"ל החברה: התעריפים עלולים להתייקר עד 20% בתקופה הקרובה, וייצאו פחות טיסות

,עודכן
0השמעה
מחירי הדלק עולים והנוסעים ישלמו. יונייטד. צילום: אורן בן חקון

חברת התעופה האמריקניתיונייטד איירליינסמזהירה שמחירי הכרטיסים עלולים לקפוץ בשיעור של עד 20% אם עלויות הדלק הסילוני יישארו גבוהות על רקע המלחמה באיראן.

מנכ"ל יונייטד, סקוט קירבי, בנה תרחיש לפיו הנפט יזנק ל-175 דולר לחבית לפני סיום השנה או יתייצב ברמה של 120 דולר אם המחירים יישארו גבוהים לתקופה ממושכת, מסלול שלדבריו עלול בסופו של דבר להקשות על הביקוש לנסיעות.

לעוף על זה!

כל חדשות התיירות, התעופה, מלונות ומסלולים - אצלכם במייל

תחזית "מחיר קיצון" של 175 דולר לחבית. יונייטד איירליינס,צילום: Getty Images

הממשל האמריקני פעל על מנת לבלום את ההתייקרות באמצעות הקלה זמנית בסנקציות על חביות מסוימות מחו"ל, ומשיכה מהמאגרים של ארה"ב, תוך כדי פרסום ולאחר מכן ביטול של אולטימטום לטהרן לפתוח מחדש את המיצרים. כל זאת לפני שהצביע על שיחות "טובות ופוריות".

קירבי אמר השבוע שהחברה מתכוננת לתרחיש לפיו הדלק יישאר ברמה גבוהה של מחירים גם בשנה הבאה. יונייטד הודיעה על קיצוץ של כ-5% בקיבולת הטיסות המתוכננת לרבעון השני והשלישי של 2026. המטרה היא "לגזום טקטית" טיסות שהפכו ללא רווחיות בגלל מחיר הדלק, בדגש על טיסות בשעות פחות מבוקשות (אמצע שבוע, טיסות לילה); המשך השעיית הקווים לתל אביב ולדובאי; צמצום קל של 1% בפעילות בנמל הבית בשיקגו (ORD).

יונייטד. המטרה היא "לגזום טקטית" טיסות,צילום: אורן בן חקון

חברות התעופה בכל העולם דיווחו שהן מתמודדות עם עלויות של מאות מיליוני דולרים על דלק בהתייקרויות האחרונות ומצפות שהביקוש העמיד יספוג חלק גדול מהגלגול למחירים, אם כי תקופה ממושכת של נפט יקר עלולה בסופו של דבר לרכך את התיאבון לנסיעות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר