הזוג חמק מעונש. אילוסטרציה. צילום: ג'מיני

בני הזוג שקיימו יחסי מין במטוס חמקו מעונש - כך זה קרה

למרות שהפרו את הסדר הציבורי וקיימו מגע מיני ליד ילדים - התביעה ביטלה את האישומים נגד השניים

בני הזוג מקונטיקט שנעצרו לאחר שביצעו מעשים מיניים במהלך טיסת ג’טבלו מניו יורק לסרסוטה, פלורידה - לא יועמדו לדין, לאחר שהתביעה ביטלה את האישומים נגדם.

תביעה נגד וויז אייר: "סיוט מתמשך בשביל פיצוי"

טריסטה ריילי, בת 43, וכריסטופר ארנולד, בן 42, נעצרו ב-19 ביולי 2025 לאחר שנוסעים דיווחו שביצעו אקטים מיניים, זמן קצר לאחר ההמראה. על פי עדות של נוסעת, ריילי הבחינה כי ילדים צופים בה, אך המשיכה במעשיה. הדיילים דיווחו כי “מספר צעירים” היו עדים לאירוע, והמעשה הופסק על ידי צוות הטיסה.

הזוג מקונטיקט שנעצר לאחר שנצפה מקיים יחסי מין בטיסת ג'ט בלו, צילום: מתוך טוויטר

הטיסה, שיצאה מנמל התעופה הבינלאומי JFK ליעדה בסרסוטה־בראדנטון, נחתה כמתוכנן, ושוטרים עלו למטוס ועצרו את בני הזוג. הם הואשמו בשני סעיפים של “התנהגות מגונה וחסרת צניעות בפני קטינים”, עבירה פלילית חמורה בפלורידה, ושוחררו בערבות עצמית עד לקביעת סמכות השיפוט.

חברת ג'ט בלו הרחיקה את הזוג מטיסות החברה לצמיתות, צילום: AP

בחודש ספטמבר מסרו התובעים כי ההליך המשפטי מתעכב בשל בירור שאלת סמכות השיפוט, ובסוף החודש הקודם הוחלט לבטל את האישומים לאחר שהתברר שהמעשה התרחש מחוץ לשטח מדינת פלורידה. הרשויות לא מסרו אם יוגשו כתבי אישום במדינה אחרת.

ההחלטה לבטל את התיק לא התקבלה על ידי השופט אלא על ידי התביעה עצמה, שבחרה לא להמשיך בהליך. הנימוק הרשמי לא פורסם, אך לפי הדיווחים, הסיבה הייתה שאלת סמכות שיפוטית, כלומר, העבירה לכאורה התרחשה במרחב האווירי הפדרלי או מחוץ לגבולות מדינת פלורידה, ולכן ייתכן שהתיק היה צריך להיחקר על ידי רשויות פדרליות (כמו ה-FBI או משרד המשפטים), ולא על ידי התביעה המדינתית.

חברת התעופה ג’טבלו גינתה את ההתנהגות של בני הזוג וכינתה אותה "בלתי מתקבלת על הדעת לחלוטין". בהצהרה שנמסרה עם מעצרם נמסר כי "הלקוחות הללו אינם רשאים עוד לטוס עם ג’טבלו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...