"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
פרסום ראשון

בכיר בדירקטוריון רשות שדות התעופה: "לאחר ישיבה ארוכה הוחלט להמשיך לקראת שימוע למנכ"ל"

לאחר חצי שנה בתפקיד, חגי טופולנסקי בדרך לפיטורים? • בתום ישיבה בעניינו, נמסר: "ההחלטות נובעות משיקולים מקצועיים נטו, ולא משום שיקול אחר" • למרות השימוע הצפוי של טופולנסקי, רבים ברשות שדות התעופה מתקשים להבין את הסיבה

, עודכן
0השמעה
"תהליכים לא תקינים". חגי טופולנסקי, ארכיון, צילום: ללא

ברשות שדות התעופה התקיים היום (רביעי) דיון שבו מנכ״ל הרשות חגי טופולנסקי לא נכח, אך מי שכן נכחו בו היו בין היתר היו"ר יצחק גרשון (ג׳רי) ובכירים נוספים בדירקטוריון רשות שדות התעופה.

בשיחה עם בכירים שנכחו בישיבה הם מספרים: "נמשיך בתהליך לקראת שימוע למנכ״ל הרשות חגי טופולנסקי וכרגע לא ניתן לדעת מה יהיה בסוף התהליך. מה שאני יודע להגיד לך, זה שכל מי שהיה בדיון הביע את דעתו בצורה עניינית מאוד וברורה וההחלטות נובעות משיקולים מקצועיים נטו ולא משום שיקול אחר".

נתב״ג, צילום: רשות שדות התעופה

למרות השימוע הצפוי של חגי טופולנסקי, רבים ברשות שדות התעופה מתקשים להבין את הסיבה וטוענים כי מדובר בהחלטה שהתקבלה מזמן בעקבות מינויו של טופולנסקי על ידי שרת התחבורה הקודמת מרב מיכאלי.

בין ההצלחות של טופולנסקי בתקופה הקצרה שבה הוא מכהן כמנכ״ל הרשות ניתן למנות את קיצור זמני ההמתנה בנתב״ג, צמצום המזוודות שלא הגיעו ליעד בזמן, הנעת תהליכי דיגיטציה בנתב״ג, פרסום מכרז המוניות בנתב״ג ועוד. טופולנסקי מונה לתפקיד מנכ״ל הרשות בחודש יוני 2022.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר