"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.
בתי המלון מתכוננים לארוחת ראש השנה לא פחות מאשר לסדר פסח, כדי להשביע את רצון האורחים המגיעים לחג. הארוחה החגיגית מיועדת לאורחי המלון ויש בתי מלון שיקבלו גם אורחים שמגיעים רק לארוחת החג.
מה: מזנון מנות ראשונות, מרקים, נתחים מובחרים בפריסה אישית: כתף כבש וורד הצלע, אורז לבנוני עם כבש, תבשיל בשר ראש פיקנטי, תבשיל צוואר כבש, סלמון אפוי במיסו,שוק עוף צלוי בצ'ילי מתקתק, פרגית ממולאת, קציצות עוף ברוטב לימון פרסי. תבשילי פתיליה ירושלמית כמו תבשיל פול, תבשיל במיה, תבשיל קובה סלק/ קובה חמוסטה, קוסקוס ביתי לצד מרק, טנזיה פירות יבשים ועוד.
מחיר: מ-280 שקלים למבוגר ומ-140 שקלים לילד עד גיל 12, יש להזמין מראש.
רויאל ביץ' אילת: חזה מולארד בתנור
מה: בר סלטים עשיר, תחנות הגשה אישית מול האורח, מגוון מנות עיקריות ותוספות וכמובן מזנון ברכות החג המסורתיות. בין המנות: כבד קצוץ עם ריבת תאנים ובצל קריספי, גפילטע פיש מסורתי עם חזרת, פרוסות דקיקות של רוסטביף בממרח חרדל וחומץ בלסמי , כתף עגל חלב בתוספת שום, רוזמרין וירקות שורש ברוטב ברביקיו וחרדל דיז'ון ועוד.
מה: גפילטע פיש עם חזרת, סינטה צלויה במלח ים אטלנטי וסוכר חום, סלמון אפוי בשלמותו עם שמן זית ואסטרגון, פטה כבד עוף בליווי קונפי, טרין תמרים ואגוזים בצלחת אישית סלט בר עשיר עם תחמיצים ורטבים ועוד.
מחיר: מ-400 שקלים לסועד, פתוח רק לאורחי המלון.
מלון לאונרדו פלאזה ירושלים, פתאל: שטרודל תפוחי עץ מקורמלים
מה: מנות עיקריות: טרין של כבד ברווז ועוף עם צ'אטני של תפוחי עץ, ברווז ממולא עם פירות תמרים וצנוברים, עגל חלב עם חבושים ושקדים, תבשיל בשר ראש עם לוביה, אוסובוקו טלה עם ערמונים ושקדים, אסאדו של עגל חלב עם ירקות שורש ודבש תמרים, רול אנטרקוט במילוי שלושה סוגי פטריות, עוף עם קרע עגבניות ולימון כבוש.