"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יו"ר ועד עובדי רשות שדות התעופה: "השביתה בנתב"ג היתה לא חוקית"
פנחס עידן טען כי היה חייב לכבד את החלטתו של יו"ר ההסתדרות • כזכור, שדה התעופה בן גוריון הודיע על עצירה מוחלטת של ההמראות בשביתת המשק הגדולה ביום שני האחרון
ממתינים בייאוש בנתב"ג, לאחר ההכרזה על הפסקת הטיסות | צילום: איי.אף.פי.

יו"ר ועד עובדי רשות שדות התעופה: "השביתה בנתב"ג היתה לא חוקית"

פנחס עידן טען כי היה חייב לכבד את החלטתו של יו"ר ההסתדרות • כזכור, שדה התעופה בן גוריון הודיע על עצירה מוחלטת של ההמראות בשביתת המשק הגדולה ביום שני האחרון

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

יו"ר ועד עובדי רשות שדות התעופה, פנחס עידן, הודה כי השביתה בנתב"ג הייתה לא חוקית, כך פורסם בכאן 11. "הייתי חייב לכבד את יו"ר ההסתדרות. אם הייתי יודע שזה יימשך הרבה זמן, הייתי מצמצמם את זה. חיכינו למסיבת העיתונאים של רה"מ, שלא הייתה".

כזכור, לאחר שערך פגישה עם ראשי המשק, יו"ר ההסתדרות ארנון בר-דוד כינס ביום שני מסיבת עיתונאים מיוחדת בעקבותפיטוריו של יואב גלנטעל ידי ראש הממשלה בנימין נתניהו. באירוע דרמטי בסדר גודל ובחשיבות שטרם נראתה בישראל הודיע בר-דוד על שביתה כללית במשק, במעמד בכירי התעשייה, וזאת עד לעצירת הרפורמה המשפטית.

ארנון בר דוד. ההסתדרות הכריזה על שביתה כללית, צילום: יוסי זליגר

עם סיום מסיבת העיתוניםהכריזו בשדה התעופה בן גוריון על עצירה מוחלטת של ההמראות. נוסעים רבים שהגיעו לנתב"ג חיכו שעות ארוכות שטיסתם תצא. טיסות רבות עוכבו בעקבות העצירה החלקית של ההמראות, אך לקראת שעות אחר הצהריים החלו בשדה התעופה לשוב לפעילות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...