"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
פרסום ראשון

ביום העמוס בשנה: תקלה בנתב"ג - מאות מזוודות לא יגיעו ליעדן בזמן

תקלה במערכת המזוודות בנתב״ג גורמת לכך שמאות נוסעים יימצאו את עצמם בלי המזוודה שלהם לפחות בתחילתה של חופשת החג • ייתכן שנוסעים רבים ייצטרכו להסתדר ללא הציוד האישי שלהם למשך חלק לא מבוטל מחופשתם • בשלב הזה, לא ברור מקור התקלה ומתי היא תתוקן

,עודכן
0השמעה
מזוודות בנתב"ג (ארכיון), צילום: אילן גטניו

ביום הכי עמוס בשנה, תקלה במערכת המזוודות בנתב״ג שאירעה היום (חמישי) גורמת לכך שמאות מזוודות לא יישלחו ליעדן בזמן ומאות נוסעים יימצאו את עצמם בלי המזוודה שלהם לפחות בתחילתה של חופשת החג.

כרגע לא ברור מה הגורם לתקלה, חלק מהנוסעים צפויים לקבל את המזוודות במהלך היום או בימים הקרובים, וייתכן שיהיו נוסעים שיצטרכו להעביר חלק משמעותי מהחופשה ללא הציוד שלהם.

יום קודם ערב חג הפסח, נוא העמוס ביותר בנתב"ג מתחילת תקופת הקורונה. 73 אלף נוסעים יעברו שם היום. יותר ממחציתם יוצאים מישראל.

במהלך ימי החג צפויים לעבור בכל יום בממוצע כמעט 70 אלף נוסעים. בוועד עובדי רשות שדות התעופה פרסמו הבוקר הודעה שלפיה צפויים עיכובים ועומסים והם קוראים לציבור להיערך בהתאם ולהתאזר בסבלנות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר