"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חיזוק משמעותי: שני מטוסי F35 נוספים נחתו בישראל
מטוסי האדיר הגיעו לבסיס חיל האוויר בנבטים • ישראל היא המדינה הראשונה שבה המטוס הפך למבצעי מלבד ארה"ב • "המטוסים יבטיחו את עליונותה של ישראל"
מטוסי האדיר // צילום ארכיון: יששכר רואס

חיזוק משמעותי: שני מטוסי F35 נוספים נחתו בישראל

מטוסי האדיר הגיעו לבסיס חיל האוויר בנבטים • ישראל היא המדינה הראשונה שבה המטוס הפך למבצעי מלבד ארה"ב • "המטוסים יבטיחו את עליונותה של ישראל"

שלומי דיאז
, עודכן

בבסיס נבטים של חיל האוויר נחתו היום (ראשון) שני מטוסי אדיר חדשים (F35). המטוסים מצטרפים למערך מטוסי האדיר, שהוכרז כמבצעי בחיל האוויר בחודש דצמבר 2017.

בצה"ל הסבירו כי המשך ההצטיידות במטוס האדיר היא ביטוי נוסף לשיתוף הפעולה הצבאי ארוך השנים בין ישראל וארצות הברית, שממשיך להניב תוצאות מיטביות בתהליכי התעצמות והתייעלות. חיל האוויר הישראלי הוא החיל הראשון בעולם מחוץ לארצות הברית שמפעיל מבצעית את מטוסי ה-F35.

עוד בערוץ חיילים:

פעילי טרור ניסו להשיג מידע מסווג מחיילים

צפו: כך נראה פינוי מרכז מחנה צריפין

חיילת לקתה במחלה מדבקת – ונשלחה לבסיס

לאחר הפרסום ב"ישראל היום": חייל ביחידה מסווגת יוכר כנכה צה"ל

כלי הנשק החדש של רוסיה: ינשוף מזויף

בחודש שעבר, השתתפו מטוסי האדיר בתרגיל ה- Tri-Lightningבהובלת ארצות הברית ובהשתתפות חיל האוויר הבריטי. בתרגיל הופגנו יכולותיו של האדיר בהתמודדות והגנה מול איומים משתנים, ובאה לידי ביטוי תרומתו לפיתוח מבצעיות החיל ולהיערכותו למגוון רחב של תרחישים.

מטוסי האדיר // צילום ארכיון: יששכר רואס

בצה"ל ציינו: "יכולותיה של טייסת האדיר מוסיפות נדבך נוסף ליכולות המבצעיות והאסטרטגיות שקיימות בחיל האוויר, ושיבטיחו את שמירת עליונותו במשימות חיל האוויר, ובראשם הגנת שמי מדינת ישראל וביטחונה".

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...