"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

300 איש נעצרו במבצע בינ"ל בחשד לפישינג

במבצע משולב של ה-FBI יחד עם רשויות מקבילות ברחבי העולם נעצרו 300 אנשים בחשד להפצת הודעות דיוג וגרימת נזק כלכלי • ה-FBI: "לא משנה איפה הם מסתתרים אנחנו נגיע אליהם"

,עודכן
ה-FBI, צילום: סמל רשמי

בתום מבצע בינלאומי בן ארבעה שבועות של ה-FBI וארגונים מקבילים, נעצרו 300 אנשים שעסקו בשליחת הודעות פישינג, המנסות לדלות פרטים אישיים מהקורבנות.

המבצע זכה לשם rewired וה-FBI שיתף בו פעולה עם מדינות אחרות, בהן קיימת בעיית פישינג קשה.

הסוכן המיוחד ג'סטין נוואדישי הסביר כי "בחרנו לעבוד עם מדינות בהן יש נפח יחסית גדול של הפעלת ההונאות האלו כדי ליצור פעולה יעילה".

על פני נתונים שהתפרסמו מאז 2013 ועד יולי השנה ההפסדים שנגרמו לעסקים בעקבות פישינג עומדים לפחות על 11.4 מיליארד דולר.

סוכנת ה-FBI קתרין שרמן שהשתתפה אף היא בפעולה מסרה כי "הנזקים הכלכליים שנגרמים על ידי ההונאות האלו הם נוראיים. גם לנפגעים עצמם וגם פוגעים קשות בכלכלת העולם. המטרה שלנו הייתה להכריע את ארגוני הפשיעה האלו במכה...להראות להם שלא משנה איפה הם מסתתרים אנחנו נגיע אליהם. לכן פעלנו באגרסיביות עם עוד מדינות כדי להביא לבית המשפט כמה שיותר חברים בארגוני הפשע שמפעילים את צורת ההונאה הזו...רצינו להמחיש לפושעים שלא משנה איפה ומאיפה תגנוב את הכסף ותתחבא, אנחנו נגיע אליך ונעמיד אותך לדין".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר