"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חברות האשראי חתמו על הסכם להפעלת שירות Apple Pay בישראל

ישראכרט דיווחה לבורסה כי חתמה על הסכם של 4 שנים עם אפל • השירות צפוי לפעול עד סוף 2020 • לקוחות המחזיקים באייפון או אפל ווטש יוכלו לשלם בחנויות ללא מגע • כל מה שאתם צריכים לדעת

,עודכן
צילום: אפל

ישראכרט חתמה על הסכם מול חברת אפל על הטמעת שירות אפל התשלומים אפל פיי (Apple Pay) בישראל, זה צפוי להיות זמין עד סוף השנה הנוכחית – כך מסתמן מהודעה שהוציאה הבוקר חברת האשראי לבורסה. השימוש בשירות עשוי להיות קל יותר, ואף בטוח יותר מהשימוש בכרטיס פיזי, שכן לקוחות חברות האשראי המחזיקים באייפון או באפל ווטש יוכלו לשלם באמצעות המכשיר בחנויות ללא מגע.

כמו כן, ל"ישראל היום" כי שתי חברות האשראי המתחרות, מקס וכאל, חתמו עם אפל על הסכם כבר לפני מספר חודשים ואף השלימו את כל הבדיקות הטכנולוגיות הנדרשות כולל פיילוט שבוצע בארץ בשבועות האחרונים. החברות ערוכות ומוכנות להשקה של אפל.

"ההסכם הינו לתקופה של 4 שנים ממועד ההשקה, עם אפשרות הארכה לשנה נוספת בהסכמת הצדדים מראש כקבוע בהסכם. כמו כן הוסכם כי הקבוצה תשלם לאפל עמלות וסכומים נוספים בהתאם לקבוע בהסכם", נכתב בהודעת החברה לבורסה.

שירות התשלומים, הפועל באמצעות פרוטוקול EMV מגיע באיחור לישראל, וכיום הוא כבר זמין ב-60 מדינות. בניגוד למכשירי אנדרואיד, המוצרים של אפל אינם מאפשרים להעביר תשלום באמצעות NFC, אלא רק דרך אפליקציית Apple Pay.

העידר השירות וגרירת הרגליים בנושא של בנק ישראל, נתנה לבנקים הזדמנות לכבוש נתחים משוק התשלומים ללא מגע, ואפל נכנסת לשוק הישראלי כשלמשתמשים פתרונות מגוונים – כמו ANYPAY של ישראכרט עצמה, לצד שירותים זהים של כאל ומקס, או אפילו GARMIN PAY המיועד ללקוחות מאסטרקארד שמחזיקים בשעון של החברה.

מה זה אפל פיי?

Apple Pay הוא אמצעי המאפשר לכם לשלם בכרטיס אשראי בלי להוציא אותו מהכיס באמצעות המכשיר שלכם. כל כרטיס שמוזן ביישום Wallet (ארנק) באייפון, באפל ווטש או באייפד נשמר באופן מאובטח – ותוכלו לגשת אליו בלחיצה.איך זה עובד?ברגע שתבחרו כרטיס אשראי איתו תרצו לשלם תדרשו כדי לאמת את זהותכם באמצעות זיהוי פניו (Face ID), טביעת אצבע, או הזנת קוד הגישה.

לאחר מכן, כל מה שתצרכו לעשות זה לקרב את המכשיר שלכם – האייפון או השעון החכם – למסופון, ולהמתין לאישור. תוכלו להגדיר כרטיס כברירת המחדל לתשלום בשירות מראש, יחד עם כרטיסי עם אשראי אחרים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר