"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בזק תפרוס סיב אופטי בעוטף עזה

משרד התקשורת ממשיך לשים את יהבו על שדרוג התשתיות בפריפריה • חברת בזק תפרוס סיב אופטי במשולש הגבולות ישראל-מצרים-עזה

,עודכן
0השמעה
סיב אופטי, צילום: Elizabeth Simpson

הסיב האופטי מגיע לפריפריה, כשחברת בזק החליטה לפרוס סיבים אופטיים בכמה יישובים במועצה האזורית אשכול - כרם שלום, חולית וסופה - יישובים הנמצאים בעוטף עזה.

ההכרזה על הפריסה היתה במסגרת סיור באזור שקיים אתמול המנכ"ל, דודו מזרחי, עם שר התקשורת, יועז הנדל, וראש מועצת אשכול, גדי ירקוני. במהלך הסיור הגיעו למחנה אמיתי ליד הגבול עם עזה, שם קיבלו סקירה על שיתופי הפעולה של כוחות הביטחון וצה"ל עם חברת בזק בכל הנוגע לתחומי התשתיות. השלושה ביקרו גם בקיבוץ כרם שלום, שם הודיע מזרחי כי ייפרסו סיבים ביישובים נוספים במועצה.

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

חניכת הקמת תשתית הסיבים,

בטקס חגיגי של פריסת סיבים שהתקיים במושב ישע, הנמצא גם כן בתחומי המועצה, התייחסהשר הנדללפריסה דווקא ביישובי סמוכי גדר, "אין כמו חניכת סיבים כדי להמחיש את ההבדל בין מי שמקדש את המוות לבין מי שמקדש את החיים. סיבים אופטיים זה מנוע צמיחה כלכלי אדיר. בזמן שאנחנו מייצרים מנועי צמיחה, אפשרויות תעסוקה, קדמה ועוצמה טכנולוגית, בצד השני אין חשמל ומים מבחירה. אנחנו נמשיך לפתח את המקום הזה, להצמיח אותו, לחבר אותו לתשתיות תקשורת מתקדמות שיאפשרו עבודה ופיתוח מרחוק. זו הציונות. קו מחרשה וקו הסיב הם קווי הגבול. סיבים אופטיים לצד סיבים תזונתיים של החקלאים שמגדלים כאן עגבניות. מזל טוב למועצה אזורית אשכול".

מנכ"ל בזק דודו מזרחיאמר, "בזק ממשיכה לשטוף את ישראל בסיבים אופטיים, והפעם ביישובי הגבול הדרומיים השוכנים לצד עזה ומצרים. בזק רואה חשיבות גדולה, במיוחד בימים אלו, להנגיש לתושבי עוטף עזה את האינטרנט הטוב ביותר, כדי לאפשר להם ללמוד, לעבוד ולצרוך תוכן כאילו הם מתגוררים במרכז הארץ. בסיור היום יחד עם שר התקשורת יועז הנדל החלטתי להאיץ את הפריסה באזור זה, ולהתחיל בהקדם בפריסה בישובים כרם שלום, סופה וכיסופים, שיצטרפו לישובים וערים רבות בכל רחבי ישראל הנהנים מהסיבים האופטיים של בזק״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר