"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

היצרנית המפתיעה של רמקול חכם היא...איקאה

חברת הריהוט השוודית הידועה, החלה להציג את פירות שיתוף הפעולה שלה עם סונוס בדמות אבטיפוס ראשון לרמקול חכם

,עודכן
מוצרי הרמקולים של איקאה // צילום: איקאה

חצי שנה אחרי שאיקאה וחברת הסאונד סונוס חתמו על שיתוף פעולה, ההסכם הזה מתחיל לשאת פירות. החברות הציגו גריין לקו הרמקולים החכמים שהן בונות ביחד, הסימפוניסק (SYMFONISK). ברם, התמונה שהן שחררו היא של אבטיפוס ראשוני בלבד ולא פעיל, וייתכן מאוד שהרמקול הסופי לא ייראה כך בכלל.

לא משנה מה תהיה הצורה, מה שכן ברור שהרמקולים החדשים יהיו תואמים לקו הרמקולים האלחוטיים הקיים של סונוס, וקו המתגים החכמים והנורות החכמות של איקאה. אין עדיין מחיר לרמקול החדש, והוא גם לא נושא את הסמליל של סונוס, ככל הנראה כדי לבדל אותו מהרמקולים של סונוס עצמה.

עדיין לא ברור היכן הסימפוניסק של איקאה יהיה זמין לרכישה, אבל בפוסט שהוקדש לרמקול החדש ולאבטיפוס שלו, אנשי איקאה מסבירים כי הוא גם יהיה מותאם ויתחבר לפריטי ריהוט של החברה, ויתאים בגודלו לנישות קיימות בהם. איקאה מבטיחים כי הרמקול יהיה בשוק בקיץ בשנה הבאה. עם העניין הגובר של החברה בתחום הבית החכם והצליל עם קווים חדשים של רמקולים מתוצרתה כמו קו הפרקוונס (FREKVENS) האלחוטי שלמעלה בתמונה, כנראה שלא נצטרך להמתין יותר מדי עד שהעיצובים האלה ינחתו פה.

מקור:איקאה

רוצים לשמוע על עוד מוצרים חדשים? הצטרפו לערוץ הטלגרםשלנו

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר