"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הכרזות אינטל ב-IFA: שמים דגש על Wi-Fi

אינטל הכריזה בתערוכת IFA שבברלין על שתי סדרות מעבדים חדשות למחשבים ניידים, U ו-Y, השמות דגש על חיבורים מהירים, עד גיגהביט/שניה

,עודכן

אינטל הכריזה אתמול (שלישי) בברלין על שתי סדרות חדשות של מעבדים מהדור בתערוכת IFA. המעבדים החדשים, מסדרה U (Whiskey Lake) וסדרה Y (שם קוד Amber Lake), יאפשרו חיבור Wi-Fi מהיר במיוחד ללפטופים דקיקים ומחשבי 2 ב-1.

מחשבי לפטופ עם מעבדי סדרה U כוללים לראשונה חיבור Gigabit Wi-Fi, בזכות כרטיסי הרשת Intel Wireless AC, שמאפשרים קישוריות במהירויות גבוהות עד פי 12 לעומת Wi-Fi בפרוטוקול 802.11 b/g/n. במעבדים משתי הסדרות עד ארבע ליבות ושמונה נימים (threads). חיי סוללה כפולים לעומת מחשב בן חמש שנים (ההשוואות האלה שאינטל נוטה לעשות לא מאוד מחמיאות למעבדים שלה) – עד 19 שעות עבודה בתצורה אופטימלית עם מהירויות הורדה והעלאה גבוהות במיוחד. מבדיקות אינטל עולה, כי מעבדי U מאפשרים עריכה ושיתוף של תכני וידיאו 4K ב-360 מעלות, במהירות גבוהה פי 6.5 מהמעבדים של הדור הקודם.

גם מעבדי סדרה Y מספקים שיפורים בשיעור דו-ספרתי לעומת מחשבים מהדור הקודם. גם הם יאפשרו לצרכנים חיבור Gigabit Wi-Fi, גם בלפטופים דקים מאוד, באמצעות מודמי Gigabit LTE של אינטל. הם יאפשרו אינטראקציה משופרת עם המחשב, במגע או באמצעות עט אלקטרוני. עוביים של מחשבים אלה יהיה פחות מ-7 מילימטר ומשקלם פחות מ-450 גרם.

פיתוח המעבדים החדשים, אגב, נעשה אצלנו כאן, במרכז הפיתוח של אינטל בחיפה. "המהנדסים שלנו עבדו בשיתוף פעולה קרוב עם התעשייה כדי להבטיח שכל הרכיבים החשובים במערכת יתנהגו כהלכה", הסביר רן סנדרוביץ', סגן נשיא באינטל העולמית. "לדוגמה, המחשבים יעברו למצב של צריכת חשמל נמוכה כאשר מתאפשר, ויחזרו בעת הצורך לפעולה רגילה כדי להשיג איזון בין יעילות אנרגטית לביצועים".

למעבדים החדשים הוסיפה אינטל מעבדי קול חדשים, התומכים בסייעניות דיגיטליות כגון אלקסה וקורטנה ומאפשרת להעיר את המחשב משנתו במהירות, באמצעות פקודה קולית, גם כאשר המכסה סגור. "התמיכה בשירותים קוליים רבים מאפשרת לצרכנים לקחת עימם לכל מקום את חוויית השימוש שלה התרגלו בביתם", הוסיף סנדרוביץ'. "לדוגמה, צרכן שיוצא לחופשה יכול להמשיך להשתמש בפקודות הקוליות המוכרות כדי לשלוט בהתקני הבית החכם, להפעיל את רשימת ההשמעה האהובה או לבדוק את הפגישות הבאות ביומן".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר