"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אני הרוס, הלוואי שיגיעו חדשות טובות"

לאחר שמטוסו של אמיליאנו סאלה נעלם בתעלת למאנש, בסוכנות הידיעות הצרפתית הבהירו כי אפסו הסיכויים למצוא את החלוץ בחיים • אביו של השחקן עדיין מנסה לשמור על אופטימיות

,עודכן
צילום: אי-אף-פי // אוהד מודאג עם תמונתו של אמיליאנו סאלה. המטוס נעלם

אחרי אסון המסוק של הבעלים המלאזי של לסטר, ויצ'אי סריואדהאנהפראבה, היום (שלישי) נחרד עולם הכדורגל מהיעלמות המטוס שעליו היה החלוץ הארגנטינאי אמיליאנו סאלה (28), שהיה בדרכו לקבוצתו החדשה, קרדיף.

מטוסו של סאלה המריא מנאנט לקרדיף על מנת שהחלוץ יוכל להשלים את העברתו ובכך להפוך לרכש היקר ביותר בתולדות קרדיף (17 מיליון יורו). הקשר עם המטוס נעלם באזור תעלת למאנש, שסביבה שרר מזג אוויר חורפי קשה. יצוין כי הערב סוכנות הידיעות הצרפתית דיווחה כי "אמיליאנו סאלה כבר נחשב כמת", ולמעשה אפסו הסיכויים למצוא אותו בחיים".

"אני הרוס, הלוואי שיגיעו חדשות טובות", אמר אביו הורסיו, אף שהסיכויים לסוף טוב די קלושים.

קארדיף, שעלתה רק בשנה החולפת לפריימרליג מחזיקה באגף התיירות של מלזיה כספונסר הראשי שלה, כשעל חולצותיה מתנוססת האמרה: VISIT MALASYIA (בקרו במלזיה), זו אמנם תיאוריית קונספירציה, אך האם יכול להיות שיש קשר בין שתי המטוסים שאיבדו קשר עם הקרקע?

סאלה שנולד בסנטה דה פרובאנס בארגנטינה עבר בגיל צעיר לצרפת והיה חלק ממחלקת הנוער בורדו. בשנת 2015 עבר לנאנט הצרפתית בה שיחק במשך ארבע וחצי עונות עד שחתם בקארדיף לפני כמה ימים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר