מילאן הורחקה מהליגה האירופית

אחרי שעברה על חוקי הפייר פליי, הקבוצה נענשה על ידי בית הדין של אופ"א • העונש תקף לעונה אחת בלבד, כתוצאה מהסכם פשרה בין CAS למועדון האיטלקי

שחקני מילאן חוגגים. ייסתפקו בליגה האיטלקית // צילום: אי.אף.פי // שחקני מילאן חוגגים. ייסתפקו בליגה האיטלקית

זה עמד באוויר כבר זמן מה, והבוקר התקבלה ההחלטה בבית הדין של אופ"א (CAS) - מועדון הכדורגל של א.ס מילאן הורחק מהמפעלים האירופיים לעונה אחת.

 

הרוסונרי היו אמורים להשתתף בעונת 2019/2020 בליגה האירופית, אך בשל עבירות על חוקי הפייר פליי, שהחלו לצוץ עם השתלטותו על הקבוצה של איש העסקים הסיני, לי יונג הונג ב-2016. לאחר חקירה שהחלה בשנה שעברה, אומתו החשדות, ומילאן כאמור ספגה את העונש הקשה.

 

עם זאת, מילאן זכתה להנחה, בזכות כך שהגיע להסכם פשרה עם CAS, קיבלה עליה את העונש, כמו גם הוצאות משפטיות חלקיות, ובכך הבטיחה שהעונש יהיה תקף לעונה אחת בלבד.

 

עם ההחלטה, רומא היא הקבוצה שצפויה לתפוס את מקומה של מילאן בשלב הבתים של הליגה האירופית, כשטורינו תקבל כתוצאה מכך כרטיס לשלבי המוקדמות של המפעל.

 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר