"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"מסי וברצלונה תמיד יהיו ביחד"

מאמן הקטאלונים, קיקה סטיין, הבהיר כי אין שום סיכוי שהפרעוש יעזוב את הקאמפ נואו: "זה מעבר לכסף ואינטרסים"

,עודכן
צילום: רויטרס // מסי. לפי סטיין, אין סיכוי שיעזוב את בארסה

מאמן ברצלונה קיקה סטיין אישר כי מועדונו מעוניין להחתים את חלוץ אינטר, לאוטרו מרטינס. מרטינס נקשר כבר תקופה ארוכה כמחליף של לואיס סוארס כחלוץ המרכזי של הקטאלונים וסטיין הודה כי החלוץ בן ה-22 נחשב ל'שחקן נהדר'. "הוא שחקן חשוב בקבוצה שלו, הוא שחקן נהדר וברצלונה תמיד מעויינת בשחקנים גדולים כמובן" אמר סטיין לגאזטה דלו ספורט. "בזמנים האלה ללא כדורגל, שמות יוצאים בלי סוף, דיברו על ניימאר ואני בטוח שישאלו אותי גם על פביאן רואיז".



על ליונל מסי שלפני כמספר שבועות דווח כי ייתכן ויעזוב את ברצלונה אמר סטיין: "תצטרך לשאול את מסי על זה. זה נכון שעבור שחקנים רבים היכולת לשחק עם מסי מהווה תמריץ עצום, ברור שכל השחקנים הטובים יכולים למשוך עניין בברצלונה".



על הסיכוי שהפרעוש יעזוב: "זה לא יקרה. מסי וברצלונה תמיד יהיו ביחד. ככה זה. ליאו נמצא בבארסה כבר 20 שנה. יש דברים שקורים במועדונים גדולים, זה נורמלי שיש קונפליקטים אבל הדברים ייפתרו. יש הרגשה נהדרת שרואים את המערכת יחסים של ברצלונה ומסי. זה מעבר לכדורגל ואינטרסים. צריך לעשות הכל להבטיח שמסי יקבל את הסיוע הטוב ביותר שברצלונה תוכל להמשיך לנצח כמו שעשו ב-15 שנה האחרונות".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר