שלישי, 22:00: פ.ס.ז' - ריאל מדריד
קארים בנזמה: "לאו מסי? ראיתי כבר פעמים רבות מה הוא יכול לעשות"
חלוץ ריאל מדריד דיבר לקראת המפגש הראשון עם פ.ס.ז' בליגת האלופות: "אני מרגיש יותר טוב, נראה אם אוכל לשחק. יהיה מיוחד להתמודד נגד קיליאן אמבפה" • קרלו אנצ'לוטי: "גארת' בייל רוצה לסיים את הקדנציה שלו במדריד בצורה טובה"
, עודכן
0השמעה
ליגת האלופות חוזרת מחר (שלישי, 22:00) עם שלב שמינית הגמר, כאשר המפגש אולי המרתק ביותר הוא בין ריאל מדריד לפריז סן ז'רמן. הבלאנקוס כבר הגיעו לפריז לקראת ההתמודדות הראשונה מחר, ובמסיבת העיתונאים דיבר החלוץ הצרפתי קארים בנזמה.
על כשירותו למשחק אמר בנזמה: "אני מרגיש הרבה יותר טוב, יש לנו עוד אימון אחד ואחריו נראה אם אני יכול לשחק מחר. לשחק נגד קיליאן אמבפה יהיה מיוחד מאוד, אני מאחל לו הצלחה רבה במשחק. אני מוכן למשחק בראש שלי, אם אצטרך לשחק אתן מאה אחוז. התלות של הקבוצה בי? הקבוצה יודעת לנצח גם בלעדיי".
לשחק נגד לאו מסי: "הוא שחקן יוצא מן הכלל. אנשים מצפים ממנו לשערים רבים, אבל אני כבר ראיתי מה הוא יכול לעשות – שיחקנו אחד נגד השני פעמים רבות ומחר יהיה פרק נוסף בסיפור הזה. ניימאר? הוא שחקן מהכי טובים שיש. אני לא יודע אם הוא כשיר לגמרי אבל זה יהיה טוב עבורם אם הוא יחזור. אבל זה אף פעם לא רק שחקן אחד, יש להם הרבה מאוד שחקנים מצוינים".
הפייבוריטית: "אין פייבוריטית בשום משחק כדורגל, כל קבוצה יכולה לנצח. יש שחקנים טובים בשתי הקבוצות ואין פייבוריטית. אנחנו רוצים לנצח מחר כמובן. אנחנו חייב להציג את הטוב ביותר שלנו".
המאמן קרלו אנצ'לוטי הוסיף: "נחליט ביחד אם בנזמה ישחק או לא, הוא חסר לנו מאוד. יש לי זיכרונות רבים מהתקופה שלי כאן בפריז, אני מחובר לאוהדים. זה אחד המועדונים הטובים ביותר, וזה לא קל להתמודד עם הלחץ של המועדון הזה. פוצ'טינו עושה עבודה טובה".
עוד אמר המאמן: "הלחץ היחיד שיש עלינו מחר הוא להתמודד עם קבוצה מצוינת כמו פ.ס.ז', זו יותר מוטיבציה מלחץ. זה לא משחק שקשה להתכונן אליו, כל השחקנים מלאי מוטיבציה. בייל? אני מדבר איתו די הרבה, אני מנסה לשמוע מה הבעיות שלו, מערכת היחסים שלנו טובה מאוד. הוא רציני ומקצוען, הוא מכבד את המועדון. הפציעות שלו מקשה עליו לשחק יותר העונה, עכשיו הוא מרגיש טוב. גארת' בייל רוצה לסיים את הקדנציה שלו בריאל מדריד בצורה טובה, הוא עזר למועדון לזכות בתארים רבים. מגיע לו הטוב ביותר".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו