"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פוליסיק: "אף אחד לא שם לב אליי בהתחלה"

קשר צ'לסי סיפר בראיון לתקשורת כי ההתאקלמות שלו השנה, בסטמפורד ברידג', בעונתו הראשונה בממלכה, לא היתה פשוטה

,עודכן
צילום: מתוך טוויטר // פוליסיק. לא קל להתאקלם באנגליה

לעיתים קרובות אנחנו שומעים על הקשיים שיש לשחקנים זרים להתאקלם לכדורגל במדינה אחרת. זה בדיוק מה שקרה בתחילת השנה הנוכחית לקשר צ'לסי, כריסטיאן פוליסיק. הקשר סיפק ראיון ואמר כי "אף אחד לא הבחין בו" בתחילת השנה כשהתחיל את דרכו בצ'לסי והוא נאלץ לזכות בכבוד בחדר ההלבשה דרך הביצועים שלו על כר הדשא.

האמריקאי הבינלאומי עשה את המעבר שלו לבריטניה מדורטמונד בקיץ שעבר לאחר שהאנגלים שילמו עליו 57.6 מיליון ליש"ט. העונה הראשונה שלו לא עברה חלק לאחר שנפצע כשהוא רושם 6 שערים ב-23 משחקים עד משבר נגיף הקורונה.

פוליסיק סיפר על הימים הראשונים שלו עם חבריו: "עליתי על האוטובוס במהלך מחנה האימונים ביפן, כולם היו חצי ישנים, עליתי פעם ראשונה לאוטובוס ואף אחד לא הבחין בי. אף אחד לא אמר כלום. היה אולי שחקן אחד או שניים שאמרו לי 'היי, שלום' ואני חשבתי לעצמי 'מה קורה כאן?', ביומיים הראשונים של האימונים הייתי מתוח אבל ככה זה שעוברים לקבוצה חדשה".

על הרגע שבו נשבר הקרח עם שאר השחקנים אמר פוליסיק: "ביום האימונים השלישי הצגתי אימון ממש טוב, כבשתי כמה שערים, היו לי כמה אסיסטים נחמדים ואז הרגשתי איך החבר'ה באים ומדברים איתי ונותנים לי את היחס. זה סיטואציה מעניינת הצורה שבה זה עובד בקבוצות כאלה אבל השחקנים פה אנשים נהדרים ונהניתי מזה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר