"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תתחדש: צ’ירו אימובילה זכה בנעל הזהב

הסקורר הלוהט של לאציו הבטיח את התואר היוקרתי לאחר שרונאלדו נותר מחוץ לסגל של יובנטוס למשחק מול רומא • הערב אימובילה ינסה לשבור את שיא כל הזמנים בסרייה א'

,עודכן
צילום: גטי אימג'ס // צ’ירו אימובילה. תנסו לעצור אותו

צ’ירו אימובילה הפך היום (שבת) לשחקן האיטלקי השלישי בהיסטוריה שזוכה בתואר נעל הזהב האירופית, אחרי לוקה טוני ופרנצ'סקו טוטי. הסקורר הכל יכול של לאציו זכה רשמית בתואר של עונת 2019/20, אחרי שיובנטוס הכריזה שכריסטיאנו רונאלדו לא ייכלל הערב בסגל למשחק מול רומא, במסגרת המחזור הנועל בסרייה א'.

רונאלדו, שעד המחזור האחרון הספיק להבקיע 31 שערי ליגה, היה השחקן היחיד שעוד היה יכול לאיים על התואר של אימובילה, אך הפנומן הפורטוגלי יקבל את המנוחה הצפויה לקראת משחק שמינית גמר ליגת האלופות של הגברת הזקנה.

אימובילה, שכבש 35 שערים העונה, יוכל היום להגדיל את מכסת הכיבושים שלו במידה וימצא את הרשת במשחק הערב בו לאציו תתארח אצל נאפולי. במידה והאיטלקי אכן יעמוד במשימה הוא למעשה ישבור את השיא של מספר שערים בעונה אחת בליגה האיטלקית עליו חתום גונסאלו היגוואין, שסיפק 36 כיבושים במדי נאפולי בעונת 2015/16.

צ’ירו אימובילה. סיבה למסיבה // צילום: אי-פי

רוברט לבנדובסקי, החלוץ הפולני של באיירן מינכן יסיים במקום השני בדרוג לאחר שכבש העונה 34 שערים בבונדסליגה הגרמנית. כריסטיאנו רונאלדו שלישי עם 31 שערים, רביעי טימו ורנר עם 28 שערים, ובמקום החמישי ליאונל מסי עם 25 שערים שכבש במדי ברצלונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר