"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"גדולה יותר מבאיירן של 2013"

מנואל נוייר חגג את העליה לגמר ליגת האלופות ובטוח שהקבוצה הנוכחית עולה על זו שזכתה לפני שבע שנים • אלפונסו דיוויס: "הגשמת חלום"

,עודכן
נוייר. מתרברב לקראת הגמר // צילום: רויטרס // נוייר. מתרברב לקראת הגמר

בעוד שלושה ימים יתייצבו לגמר ליגת האלופות שתי הקבוצות החזקות של באיירן מינכן ופריז סן ז'רמן. כל אחת מהן הביסה את יריבתה בחצי הגמר בתוצאה זהה (0:3) והן מגיעות מלאות ביטחון למפגש הגדול.

באיירן היא זו שהעפילה אתמול בלילה, אחרי עוד תצוגת עליונות ברורה על חשבון ליון המפתיעה. הגרמנים שלטו ללא עוררין במשחק, ועל ההזדמנויות שהצרפתים פספסו ענו במכה מהירה, וכאמור הביטחון בשמיים.

שוער אלופת גרמניה, מנואל נוייר, נשמע כמי שאין לו ספק שקבוצתו תניף ביום ראשון הקרוב את הגביע עם האוזניים הגדולות. "הקבוצה הנוכחית של באיירן גדולה יותר מזו של 2013", התרברב שוער נבחרת גרמניה, שהשווה את הבווארים של 2020 לקבוצה שזכתה בליגת האלופות לפני שבע שנים.

"יש לנו עכשיו סגל קלאסי של 18 שחקנים בלבד, וזה פנטסטי שיש לנו קבוצה אדירה כל כך", הוסיף נוייר, ופרגם למאמנו האנזי פליק: "הוא יודע להרגיע אותנו, בדיוק כמו בהכנה לחצי הגמר. הוא מכין אותך מצוין לכל משחק. לא משנה מי היריבה שמולנו, תמיד יש לנו תוכנית, והתוצאות מדברות בעד עצמן".

חברו לקבוצה, המגן הקנדי בן ה-21 אלפונסו דיוויס, היה צנוע יותר ובעיקר נרגש מההעפלה לגמר: "זה כל מה ששחקן יכול לבקש. זה חלום שהתגשם".

על הגמר מול פ.ס.ז' אמר: "חגגנו קצת, אבל עכשיו אנחנו מרוכזים בהם. זה יהיה גמר טוב עם מספיק שערים, וכאמור זה חלום לשחק עם הטובים ביותר במעמד הזה".

אכזבה מאופקת בליון

בעוד באיירן חוגגת, יריבתה בחצי הגמר מנסה להתאושש מחוויית ליגת האלופות של 2019/2020. ליון, להזכירכם, הדיחה שתי קבוצות פייבוריטיות לפני שנכנעה לעוצמה של באיירן. היא גברה במפגש כפול על יובנטוס של כריסטיאנו רונאלדו ובעטה במנצ'סטר סיטי של פפ גווארדיולה במשחק נוק אאוט ברבע הגמר.

גארסיה מברך את שחקני באיירן. ליון היתה קרובה, אבל רחוקה // צילום: אי.אף.פי

מהסיבה הזאת רודי גארסיה אמר מיד לאחר ההדחה: "אנחנו צריכים להיות גאים בעצמנו, אבל גם מאוכזבים". גארסיה התייחס בין השאר לשתי החמצות גדולות של שחקני ההתקפה שלו, ממפיס דפאיי וקארל טוקו אקמבי, שמיד לאחריהן הגיע הראשון הנהדר של סרג' גנאברי מהצד השני.

"התוצאה הגבוהה גורמת לנו לתחושת אי צדק. לחזור מפיגור 2:0 כבר היה מסובך, אבל לא הרמנו ידיים במחצית השניה. ידענו שבאיירן תתקוף מההתחלה וניצלנו את זה כדי להיכנס למרווחים שנותרו מאחור, אבל אז הגיעו ההחמצות של דפאיי וטוקו אקמבי", חזר גארסיה לרגעים שהכריעו את המשחק, "וכשאתה לא מבקיע, אתה לא יכול להעפיל לשלב הבא".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר