"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"בופון ופירלו עישנו בשירותים"

ניקלאס בנדטנר סיפק ראיון ל-BBC וחשף כי בתקופתו ביובנטוס היה עד להרגלים מגונים אצל אגדות הכדורגל האיטלקי: "זה היה מחזה מדהים וזה גרם לי להרגיש שאני הולך להנות בקבוצה"

,עודכן
צילום: רויטרס // בופון.

כשניקלאס בנדטנר היה צעיר והגיע לארסנל הוא נחשב לאחד השחקנים הכישרוניים ביותר שיש באירופה. לצערו חוסר הרצינות שלו, האהבה לבילויים והחשיפה לפיתויים גרמה לכך שהקריירה שלו דעכה ולמרות שרשם 81 הופעות בנבחרת דנמרק אי אפשר לסכם עד כה את הקריירה שלו כהצלחה גדולה בלשון המעטה.

אמש (ראשון) השחקן בן ה-32 סיפק ראיון ל-BBC וסיפר כי כשהושאל ליובנטוס בעונת 2012-13 הוא נתקל במראות מפתיעים במיוחד על ההרגלים המגונים שהיו לכוכבים הכי גדולים בהיסטוריה של הכדורגל האיטלקי. "היה זה היום הראשון שלי ביובנטוס כשלפתע תפסתי 10-12 שחקנים שותים קפה ומעשנים יחד בשירותים. זה היה מחזה מדהים וזה גרם לי להרגיש שאני הולך להנות בקבוצה", סיפר.

בנדטנר שלא חשף את שמות השחקנים בהתחלה נשאל אם הכוכבים הגדולים אנדראה פירלו וג'יאנלואיג'י בופון היו חלק מהפעילות השנויה במחלוקת וענה: "מה אפשר להגיד לשחקנים כמוהם? הם הפגינו מקצוענות לאורך כל הקריירה שלהם, הם מאוד הפתיעו אותי".

בנדטנר במדי יובה. נהנה מהאווירה // צילום: מתוך טוויטר
בנדטנר במדי יובה. נהנה מהאווירה // צילום: מתוך טוויטר

עוד הוסיף הדני: "זה מצחיק שבאנגליה גילו כי מריו באלוטלי עישן בשירותים והדבר עורר סערה גדולה. בכל מועדון ששיחקתי בו בעבר שחקנים עישנו, והדבר היה נורמאלי במיוחד באיטליה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר