אליסון: "ליברפול רוצה לזכות העונה בכל התארים"

השוער הברזילאי של המייטי רדס אמנם סיפק בהפסד לווסטהאם את אחד ממשחקיו החלשים בשנים האחרונות, אבל בראיון לאתר הרשמי הוא הבהיר כי הוא וחבריו לא יסתפקו רק בהשבת האליפות לאנפילד

אליסון חוגג. הולך על כל הקופה, צילום: Getty Images

שוער ליברפול אליסון אומר שהוא וחבריו לא יסתפקו רק בהחזרת אליפות הפרמייר ליג העונה. אלופת 2019/20 יצאה לפגרת הנבחרות עם הפסד לווסטהאם כשהיא במרחק של 4 נקודות מהמוליכה – צ'לסי. עם זאת, התבוסה לא הפחיתה את השאיפות של אליסון, כאשר השוער של ברזיל רוצה ללכת השנה על כל התארים.

"אין ספק שאנחנו רוצים לזכות באליפות, אבל אנחנו לא מסתכלים רק על זה. אנחנו רוצים לזכות בכל המפעלים שאנחנו משחקים בהם", אמר. "אנחנו רוצים לזכות בליגת האלופות, הפרמייר ליג, הגביע האנגלי, גביה הליגה - כל הטורנירים שאפשר לשחק בהם. זו צריכה להיות המטרה של כולם".

כמו כן הוסיף הברזילאי: "אנחנו צריכים להסתכל משחק אחרי משחק ולהיות מרוכזים בעבודות שלנו כדי לתת 100 אחוז".

לפני כשלושה שבועות נראה היה שליברפול הקבוצה בכושר הטוב ביותר באנגליה לאחר שהביסה 0:5 את מנצ'סטר יונייטד באולד טראפורד אבל תיקו ביתי מתסכל מול ברייטון במחזור לאחר מכן וכאמור ההפסד לווסטהאם, הראו שליורגן קלופ יש עוד הרבה עבודה. בשבוע הבא כשהליגה האנגלית תחודש, האדומים יארחו באנפילד את ארסנל.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

כמו כן, ארבעה ניצחונות בארבעה משחקים הבטיחו את מקומה של ליברפול בשלב שמינית הגמר של ליגת האלופות כאשר היא אמורה לארח את לסטר ברבע גמר גביע הליגה בחודש הבא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר