כיממה לאחר ההפסד המשפיל לליברפול (5:0), ב'מנצ'סטר איבנינג ניוז' מדווחים כי הנהלת מנצ'סטר יונייטד שוקלת לסיים את תפקידו של הנורבגי כבר בשעות הקרובות, ייתכן שב-24 השעות הקרובות.
יותר מוקדם היום פורסם ב'מירור' כי הנהלת השדים האדומים יחכו לתוצאות בשלושת המשחקים הקרובים על מנת לקבוע את עתיד של המאמן, אבל כפי שזה נראה כרגע הנורבגי לא יעמוד על הקווים במשחק הליגה הבא מול טוטנהאם בחוץ.
מי שלפי הדיווחים נחשב למועמד המוביל להחליף את סולשיאר הוא אנטוניו קונטה. האיטלקי צפוי לקבל על עצמו את התפקיד בתנאי שיהיה האחראי הבלעדי להגעת רכש בינואר ובקיץ הקרוב. האיטלקי שזכה באליפות הסריה אה בעונה שעברה עם אינטר, לא מוכן בדר"כ עד כה בקריירה לקבל קבוצות באמצע העונה אבל מבין את ההזדמנות הגדולה שהוא יכול לקבל באחד המועדונים הגדולים בעולם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו