סערה חדשה בנבחרת ארה"ב בכדורגל נשים. שוערת העבר האמריקנית הופ סולו, שבעצמה הייתה מעורבת במספר מקרים חריגים, האשימה את השחקנית והכוכבת הגדולה של הנבחרת מייגן ראפיניו, בכך שהכריחה חלק מהשחקניות להשתתף במחאה הפוליטית נגד ממשל ארה"ב.
כידוע, שחקניות הנבחרת הלאומית ובראשן ראפיניו, הנהיגו מחאה כנגד השלטון ובאופן ספציפי נגד הנשיא לשעבר של ארה"ב דונלד טראמפ בענייני גזענות ונושאים פוליטיים אחרים ואף נהגו לכרוע ברך לפני המשחקים כאות מחאה.
אך כעת, מסתבר שלא כל השחקניות היו בעד המחאה, או לפחות באופן בה קרתה: "ראיתי את מייגן ראפינו מפחידה את השחקניות לרדת על הברכיים כי היא באמת רצתה שמשהו יקרה, כמו שהיא רוצה" - כך אמרה שוערת העבר הופ סולו, והוסיפה: "אבל זו גם זכותנו כאמריקניות לעשות את זה בצורה שבה אנחנו מרגישות הכי בנוח. זה נושא מסובך מאוד בעיניי".
סולו לא חסכה בביקורת כלפיי הכוכבת האמריקנית ששיחקה לצידה: "מה שראיתי הוא שיש יותר מדי מחלוקת על האם לכרוע ברך או לא. אני מכירה הרבה אנשים שהם נגד אפליה ואני גרה בדרום ארה"ב, באזור יותר שמרני. כמובן שיש לי חברים משני הצדדים, אבל אני חושבת שהנושא יכול להוות מחלוקת".

