"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הסיוט של מכבי תל אביב: החלוץ שספג פציעה מחרידה וגמר את העונה

האוהדים הצהובים לא ישכחו את איוב אל-כעבי שחתום על הקאמבק המפורסם של אולימפיאקוס • המרוקני בן ה-33 שבר את עצמות השוק במהלך משחק וייעדר 6-7 חודשים לפחות • התמונות היו אכזריות וקשות לצפייה והשוער שפגע בו פרץ בבכי

0השמעה
איוב אלכעבי. פציעה קשה מאוד , צילום מסך
איוב אלכעבי. פציעה קשה מאוד | צילום: צילום מסך

אוהדי מכבי תל אביב לבטח זוכרים את איוב אל-כעבי, ולא לטובה. החלוץ המרוקני של אולימפיאקוס הבקיע שלושער ב-6:1 בגומלין שמינית גמר הקונפרנס ליג ומחק את הניצחון הגדול של הצהובים בפיראוס. כעת, אל-כעבי שוב בכותרות, אלא שלא מהסיבות הנכונות לצערו.

אל-כעבי ספג אתמול (שבת) פציעה קשה ביותר והתמונות היו מזעזעות. זה קרה לקראת סוף המחצית הראשונה במשחק מול וולוס, כאשר השוער מריוס סיאמפאניס יצא לעברו ופגע בו. המרוקני נפל על הדשא, אחז ברגלו וזעק בכאב. כולם היו המומים וסיאמפאניס אף פרץ בבכי.

אל-כעבי פונה באלונקה והאבחנה המיידית קבעה: שבר בעצמות השוק. מלווה ברופא הראשי של אולימפיאקוס, הובהל אל-כעבי באמבולנס לבית החולים באתונה, שם כבר עבר בהצלחה את הניתוח. הוא יתחיל כעת תקופת שיקום ארוכה ולפי ההערכות ביוון ייעדר בין שישה לשבעה חודשים לפחות.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

שחקני וולוס המומים בעת שאיוב אל-כעבי מקבל טיפול |

חומרת הפציעה והמחליף

לפי "גאזטה" העובדה שמדובר בשברים בעצמות הטיביה והפיבולה מעידה כי הפגיעה הייתה קשה מאוד, כאשר גם תנאי המגרש שיחקו תפקיד. הנזק דרש התערבות כירורגית מיידית וברור שהשחקן בן ה-33 לא יחזור למגרשים לפני אביב 2027, ואולי אף מאוחר יותר.

ברמה המקצועית, מי שיחליף את אל-כעבי בסגל של אולימפיאקוס למשחקים בליגה האירופית יהיה החלוץ האוקראיני רומן ירמצ'וק. בסטורי בחשבון האינסטגרם שלו הוא כתב: "כל מחשבותיי איתך, אגדה. תישאר חזק ותחזור חזק יותר מתמיד, שולח לך חיבוק גדול".

ירמצ'וק הושאל בעונה שעברה לאולימפיק ליון והיה מועמד לעבור אליה הקיץ, אך הדבר לא יצא לפועל. למרות שחלון ההעברות עדיין פתוח במספר מדינות כמו טורקיה, קפריסין וסרביה, ביוון הבהירו כי כרגע נראה שירמצ'וק לא יעבור לאף אחת מהן והוא אף יקבל כעת תפקיד בפיראוס.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר