"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מתחמק מריאל מדריד: ויניסיוס מתקרב להחלטה משמעותית על עתידו

לפי דיווחים באנגליה, הקיצוני לא מתכוון לשוב לאימוני הקבוצה בשבוע הקרוב - בניגוד לדדליין שהוצב לו • הסוכנות שלו תנהל את המגעים לחידוש חוזהו מרחוק, כשעיקר השיח יהיה סביב נושא חלוקת הכסף מהזכויות על שמו

0השמעה
ויניסיוס ג'וניור , AP
ויניסיוס ג'וניור. צילום: AP

ריאל מדריד עשויה לאבד את ויניסיוס ג'וניור, שעדיין לא הגיע למחנה האימונים של הקבוצה ולא מתכנן לעשות זאת בשבוע הקרוב. לפי דיווח ב"דיילי מייל", הוצב לו דדליין לשוב עד לסוף החודש לאימוני הקבוצה, אולם זה לא מתוכנן לקרות.

ברקע הדיווחים עלהרצון של ארסנל לרכוש אותורגע לפני שמסתיים לו החוזה, ויניסיוס וסוכניו בינתיים מנהלים את המגעים מרחוק, כשהדרישה המרכזית היא להפוך לבעל המשכורת הגבוהה ביותר, או לפחות להשתוות לזו של קיליאן אמבפה.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

איך זה יכול לקרות? לפי "דיילי מייל" ועוד מספר אתרים בספרד, ויניסיוס למעשה משלם לעצמו את המשכורת. 50% מרווחי הפרסום שלו מחסויות וספונסרים הולכים לבלאנקוס, כך שהוא למעשה מצליח גם לממן בקצת את עצמו. במונדיאל האחרון הוא לווה בידי 15 ספונסרים שונים, שהגיעו אליו דרך הייצוג שלו בריאל. הדרישה של הסוכנות של ויניסיוס צפויה להיות חלוקה פחות שוויונית ברווחים.

ויניסיוס ג'וניור,צילום: AFP

ריאל מדריד היא אחת הקבוצות העסוקות ביותר בחלון ההעברות הנוכחי. מאז ההבאה של ז'וזה מוריניו, הקבוצה הספיקה לבצע מספר החתמות משמעותיות, כשהאחרון ביניהם הוא הסיכום עלרכישתו של יאן דיומנדהמר.ב לייפציג תמורת מעל 100 מיליון יורו.

ב"דיילי מייל" נכתב כי ויניסיוס ודיומנדה מיוצגים על ידי אותה סוכנות, "Roc Nation", שעשויה לפעול למעבר של ויניסיוס למקום אחר על מנת למקסם רווחים. בעונה האחרונה הוא ראה את אמבפה מאפיל עליו והוא חווה עליות וירידות תחת צ'אבי אלונסו ואלברו ארבלואה. לפחות בשבוע הקרוב, מוריניו יצטרך להסתדר שוב בלעדיו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
נורבגיה - ברזיל 1:2 // כאן 11, מונדיאל 2026
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר