"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ב-120 מיליון יורו: ריאל מדריד סיכמה עם הכוכב העולה של המונדיאל

המעבר של הקיץ בדרך: לפי בן ג'ייקובס, הבלאנקוס סיכמו על רכישתו של יאן דיומנדה בן ה-19 - שסיכם ל-5 שנים • הם כבר סגרו את כל הפרטים עם רד בול לייפציג, שם "כבר משוכנעים שהוא יעבור לספרד" • וגם: המהלך הנקמני של פ.ס.ז'

,עודכן
0השמעה
יאן דיומנדה חוגג , רויטרס
יאן דיומנדה חוגג. צילום: רויטרס

אחד המעברים הגדולים של הקיץ בדרך. יאן דיומנדה בן ה-19, שכיכב במדי נבחרת חוף השנהב במונדיאלונחשב לאחד הכישרונות הכי מבטיחים בעולם, סיכם בריאל מדריד ל-5 שנים, לפי דיווח של בן ג'ייקובס.

לטענתו, "הבלאנקוס ורד בול לייפציג כבר הגיעו להסכמות מלאות על השחקן". כמו כן, הכתב המוערך סשה טבוליירי הוסיף כי ההצעה היא בשווי של כ-120 מיליון יורו, כולל בונוסים, וכי בקבוצה הגרמנית משוכנעים שהשחקן יעבור לריאל מדריד".

מי שכועסת על ההפסד המסתמן לריאל מדריד במאבק על יאן דיומאנדה, היא פ.ס.ז'. כתגובה על כך, הצטרפה למאבק על רודרי. לפי דיווח של העיתונאי הספרדי רמון אלברס, ההתעניינות של אלופת אירופה בקפטן נבחרת ספרד נובעת גם מהניסיון להעלות את המחיר עבור ריאל, אם וכאשר רודרי אכן יעבור לבירת ספרד.

יאן דיומאנדה. ריאל מדריד הלכה עליו בכל הכוח,צילום: AFP

הרצון לנקמה מצד פ.ס.ז'

אלברס טען כי פ.ס.ז' כבר חשבה שהיא ניצחה במלחמה על דיומאנדה, הכישרון הגדול של ר.ב. לייפציג וחוף השנהב. הפריזאים סגרו עם שחקן הכנף הצעיר את התנאים כבר לפני מספר שבועות, אלא שבימים האחרונים ריאל נכנסה לתמונה ועומדת לסגור בעצמה את העסקה - שתעלה לה כ-130-120 מיליון יורו.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

העיתונאי פבריס הוקינס פרסם כי פ.ס.ז' פנתה למנצ'סטר סיטי כדי לברר את העלויות של עסקה אפשרית על רודרי. חלק מזה, כך נראה, הוא גם הרצון לנקמה. יש לציין כי לפי הוקינס לא רק ריאל ופ.ס.ז' בתמונה, אלא גם ברצלונה מעוניינת בו. בסופו של דבר, לפי אלברס, מה שצפוי להכריע הוא הרצון של השחקן - והרצון הוא לשחק בריאל מדריד.

רודרי נכנס לשנה האחרונה בחוזה במנצ'סטר סיטי, ויש לו על השולחן הצעה ממנה להארכת החוזה. לא ברור אם האנגלים יעדיפו למקסם רווחים עם מכירה הקיץ, או להשאיר אותו ולהסתכן בכך שיאבדו אותו בחינם, אבל נדמה שריאל היא הפייבוריטית המובהקת להנחית את מי שנבחר לשחקן המצטיין של המונדיאל.

רודרי עם תואר השחקן המצטיין של המונדיאל,צילום: Getty Images via AFP

לעומת זאת, ריאל הלכה על דיומאנדה לאחר שהפנימה כייהיה כמעט בלתי אפשרי להנחית הקיץ את מייקל אוליסה.באיירן מינכן לא מוכנה למכור את הכוכב שחתום אצלה עד 2029, וגם אם עסקה כזו הייתה יוצאת לפועל, היא הייתה עשויה לשבור את שיא ההעברות של ניימאר שעומד על 222 מיליון יורו.

ספרד - ארגנטינה 0:1, כאן 11, מונדיאל 2026
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר