"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דונלד טראמפ לנשיא פיפ"א: רוצה לארח עוד מונדיאל "מייד"

נשיא ארצות הברית היה מרוצה מהטורניר שזה עתה הסתיים וסיפק הצהרה חד משמעית • מארחות שני המונדיאלים הבאים כבר נקבעו, כך שבאופן תאורטי הדבר יוכל להתרחש רק ב-2038 אז טראמפ יהיה כבר בן 92 • מה דעתו של ג'אני אינפנטינו על המהלך?

,עודכן
0השמעה
ג'אני אינפנטינו ודונלד טראמפ. צילום: EPA

מונדיאל 2026 בא הלילה (בין ראשון לשני) לסיומו עם משחק הגמר בוניצחה ספרד 0:1 את ארגנטינה. נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ שוב גנב את ההצגה כשהופיע באצטדיון בניו ג'רזי וגם העניק את הגביע המוזהב לחוגגים. לאחר מכן שיבח את הצלחת הטורניר בראיון ל"פוקס ספורטס" וסיפק הצהרה.

טראמפ פנה לנשיא פיפ"א ג'אני אינפנטינו ואמר לו כי ארה"ב תבקש לארח שוב את המונדיאל "מייד". לא ברור לגמרי מה הוא התכוון כשאמר "מייד", מכיוון שהמארחות של שני הטורנירים הבאים כבר נקבעו: ספרד, פורטוגל ומרוקו ב-2030 וערב הסעודית ב-2034.

טראמפ אמר שהטורניר היה יפהפה, שארה"ב היא מדינת כדורגל ולכן הוא רוצה לראות את הטורניר שוב על אדמת אמריקה בהקדם האפשרי. הטורניר הבא שטרם נקבע המיקום שלו הוא רק ב-2038, כאשר טראמפ אמור להיות בן 92. עד אז הוא כבר יסיים את כהונתו כנשיא ומי יודע, אם הדבר יקרה אולי הוא יצפה מהיציע.

ג'אני אינפנטינו ודונלד טראמפ,צילום: AFP

"יש לי רעיון נהדר עבור ג'אני. אמרתי לו 'עכשיו אתה צריך להכריז על עוד שני טורנירים, תכריז עלינו לפעם הבאה - ואז תכריז על מדינה נוספת, כדי להסיר חלק מהכעס וההלם'. זה רעיון נהדר בהתבסס על המספרים, נבקש זאת שוב, אנחנו צריכים לעשות זאת בזמן שאני כאן. אתה שומע ג'אני?", אמר הנשיא.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דונלד טראמפ וג'אני אינפנטינו מעניקים את גביע העולם לרודרי,צילום: רויטרס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר