בזמן המונדיאל: כוכב נבחרת ספרד הוצע לברצלונה

הבלם של הנבחרת שמשתף פעולה עם פאו קובארסי הוצע לקבוצה, כך לפי ה"מונדו דפורטיבו" • קבוצתו צפויה להערים קשיים על רקע עסקה אחרת שהייתה על הפרק בין הקבוצות

שחקני ברצלונה. צילום: AFP

על רקע הופעותיה המרשימות של נבחרת ספרד במונדיאל, שמו של הבלם איימריק לאפורט עלה שוב כמועמד אפשרי לברצלונה. לפי דיווח שפורסם ב"מונדו דפורטיבו", המתבסס על מידע שפורסם תחילה ב"קאדנה קופה", הבלם הוצע לאחרונה למועדון הקטלאני.

לאפורט בן ה-32, שמשתף פעולה במרכז ההגנה של ספרד עם פאו קובארסי ומציג יכולת טובה לאורך הטורניר, חזר רק לפני כעשרה חודשים לאתלטיק בילבאו לאחר שנרכש מאל-נאסר תמורת כ-10 מיליון אירו. חוזהו בבילבאו תקף עד קיץ 2028, והוא נחשב לאחד משחקני המפתח של הקבוצה, שתפתח את העונה הקרובה תחת המאמן החדש אדין טרזיץ'.

לפי הדיווח, למרות שברצלונה מחפשת חיזוק לעמדת הבלם השמאלי, האפשרות לצרף את לאפורט אינה פשוטה. מעבר לחוזהו הארוך ולמעמדו המקצועי בבילבאו, היחסים בין שני המועדונים נותרו מתוחים בעקבות ההתפתחויות סביב ניקו וויליאמס בחלונות ההעברות של 2024 ו-2025. בשל כך, בבילבאו לא צפויים להקל על כל ניסיון מצד ברצלונה לפתוח במשא ומתן.

זו אינה הפעם הראשונה שלאפורט מוזכר כמועמד לברצלונה. בעבר הוא היה על הכוונת של המועדון, אך סירובה של בילבאו לנהל מו"מ הוביל למעברו למנצ'סטר סיטי בינואר 2018. גם בשנים האחרונות, לפני שעבר לליגה הסעודית בקיץ 2023, עלתה האפשרות שיצטרף לברצלונה, אך המהלך לא יצא לפועל.

איימריק לאפורט, צילום: רויטרס
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר