"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לאמין ימאל ונבחרת ספרד חוטפים: "ההונאה הגדולה של המונדיאל"

כוכב ברצלונה זכה פעם נוסף בתואר המצטיין מבלי שכבש או בישל, כאשר בתקשורת הספורט מסביב לעולם תקפו: "הזיה, הפער בינו לבין אמבפה, מסי, האלנד וקיין עצום" • ימאל הפתיע לקראת חצי הגמר: "צרפת צריכה לחשוש מאיתנו"

, עודכן
0השמעה
לאמין ימאל. צילום: AFP

נבחרת ספרד גברה אמש (שישי) 1:2 על בלגיה ועלתה לחצי גמר מונדיאל 2026 בזכות שער ניצחון דרמטי נוסף של מיקל מרינו, שעלה מהספסל ומצא את הרשת בדקה ה-88 בדרך לניצחון ספרדי יקר ברבע הגמר. עם זאת, פעם נוספת מרינו היה הגיבור של ספרד, אך לא זכה בתואר איש המשחק של פיפ"א.

מי שזכה שוב בתואר מצטיין המשחק היה לא אחר מאשר כוכבה הצעיר של ברצלונה ונבחרת ספרד, לאמין ימאל, כאשר עיתונאי הספורט מרחבי העולם תוקפים את הפרגון המתמשך של פיפ"א לימאל, שמציג ברמה האישית מונדיאל לא מספיק טוב, לפחות מבחינת המספרים - כאשר כבש במונדיאל עד כה שער אחד בלבד וטרם סיפק בישולים.

לאמין ימאל וגביע השחקן המצטיין, צילום: אינסטגרם פיפ"א

"הזיה מתמשכת"

מדובר בתואר המצטיין השלישי עד כה של ימאל בטורניר, כאשר הוכתר כאיש המשחק ב-0:4 על ערב הסעודית בו כבש, ב-0:3 על אוסטריה למרות צמד של מיקל אויארסבאל, וכמו כן, גם אמש, ב-1:2 על בלגיה, על אף שלא כבש או בישל.

פול טונוריו, עיתונאי "מארקה" המזוהה עם ריאל מדריד כתב בציניות ב-X: "לא תאמינו: נתנו את ה-MVP ללאמין ימאל בלי ששיחק בכלל במשחק הזה. צעד נוסף בתוך ההזיה המתמשכת הזו".

"בכל נגיעה בכדור ימאל מפגין מעין אובססיה לצמצם את הפער העצום המפריד בינו לבין שחקני כמו אמבפה, מסי, האלנד, בלינגהאם וקיין במונדיאל הזה. נקווה שישיל מעליו את הנטל הזה מול צרפת ויפרוץ סוף סוף קדימה כי ספרד תהיה חייבת אותו כדי להגיע לגמר".

העיתונאי הברזילאי צ'יקו בארני המשיך ותקף: "בקיצור, לאמין ימאל הזה הוא ההונאה הכי גדולה של המונדיאל".

לאמין ימאל, צילום: AFP

ימאל: "צרפת צריכה לחשוש"

עם זאת, ימאל המשיך בשלו וסיפק מסר לקראת המפגש מול צרפת בחצי הגמר: "אם צרפת צריכים לחשוש ממישהו, זה מאיתנו. ניצחנו אותם בעבר, ניצחנו אותם פעמיים. בכנות, אני חושב שאנחנו והם שתי הנבחרות הטובות ביותר במונדיאל, אז נראה מה יקרה, אבל אנחנו לא מפחדים מהם".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
לאמין ימאל, צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר