"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אסון במונדיאל: אוהדים מתו מחנק במהלך חגיגות במקסיקו סיטי

אירוע עצוב בחגיגות אחרי שהנבחרת שברה בצורת של 40 שנה והעפילה לשמינית הגמר עם ניצחון על אקוודור • לפי הדיווחים מדובר בבחורה בת 19 וגבר בן 44

,עודכן
0השמעה
אוהדים חוגגים במקסיקו סיטי בזמן המונדיאל. צילום: Getty images

רשות הבריאות במקסיקו דיווחה כי שני בני אדם נהרגו מחנק במהלך חגיגות המונדיאל שנערכו במקסיקו סיטי, בעקבות עומס כבד וצפיפות חריגה באזורי החגיגות.

על פי הדיווח, האירוע התרחש במהלך התקהלויות המוניות של אוהדים שחגגו את משחקי הטורניר ברחבי העיר, אחרי הניצחון של המקומיים על אקוודור, כאשר הצפיפות הגבוהה הובילה למצב מסכן חיים. מקומיים מסרו כי מדובר בבחורה בת 19 וגבר בן 44.

כוחות ההצלה הוזעקו למקום וניסו להעניק טיפול רפואי לנפגעים, אך נאלצו לקבוע את מותם במקום. ברשויות המקומיות פתחו בבדיקה לבירור נסיבות האירוע והאם ניתן היה למנוע את הטרגדיה. האירוע מצטרף לשורת אזהרות שהושמעו בימים האחרונים במקסיקו בנוגע לעומסי קהל חריגים במהלך חגיגות הספורט, במיוחד באזורים המרכזיים של העיר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אוהדים חוגגים במקסיקו סיטי,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר