"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צפו בתקציר: צמד לקיליאן אמבפה ב-0:3 של צרפת על שבדיה
הטריקולור חגגו בשלב 32 הגדולות בזכות צמד של מלך השערים ושער נוסף של ברדלי ברקולה • בשמינית הגמר: פרגוואי
קיליאן אמבפה חוגג. צילום: AP

צפו בתקציר: צמד לקיליאן אמבפה ב-0:3 של צרפת על שבדיה

הטריקולור חגגו בשלב 32 הגדולות בזכות צמד של מלך השערים ושער נוסף של ברדלי ברקולה • בשמינית הגמר: פרגוואי

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

נבחרת צרפת המשיכה את המסע שלה במונדיאל עם ניצחון מרשים 0:3 על שבדיה בשלב 32 האחרונות, בדרך להעפלה לשמינית הגמר, שם תפגוש את פרגוואי.

הטריקולור שלטה במשחק מהרגע הראשון והציגה עליונות ברורה מול הסקנדינבים, שלא הצליחו להתמודד עם הקצב והעוצמה הצרפתית. כוכב המשחק היה שוב קיליאן אמבפה, שכבש צמד בדקות 45 ו-74 והמשיך את הטורניר הנהדר שלו. בדקה ה-53 הצטרף לחגיגה גם ברדלי ברקולה, שקבע את תוצאת המשחק עם שער נוסף שהשלים ערב חד-צדדי לחלוטין.

אמבפה המשיך לבסס את מעמדו כאגדת מונדיאל, כאשר במשחקו ה-18 במסגרת גביעי העולם, בעוד אחריו כבר זכייה ב-2018 והגעה לגמר ב-2022, העלה את מאזנו ל-18 שערים במסגרת גביע העולם, ממוצע בלתי נתפס של שער למשחק, בנוסף לארבעה בישולים במסגרת אותם משחקים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
קיליאן אמבפה חוגג, צילום: AP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...