"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צפו בתקציר: ליונל מסי כבש שלושער היסטורי מול אלג'יריה במונדיאל
הפרעוש כבש שלושער ראשון בקריירה בגביע העולם, השתווה למירוסלב קלוזה בפסגת טבלת הכובשים בכל הזמנים והוביל את ארגנטינה ל-0:3 על אלג'יריה בפתיחת הטורניר • אלופת העולם כבר שלחה מסר ליריבות
ליונל מסי כובש שלושער מול אלג'יריה. צילום: רויטרס

צפו בתקציר: ליונל מסי כבש שלושער היסטורי מול אלג'יריה במונדיאל

הפרעוש כבש שלושער ראשון בקריירה בגביע העולם, השתווה למירוסלב קלוזה בפסגת טבלת הכובשים בכל הזמנים והוביל את ארגנטינה ל-0:3 על אלג'יריה בפתיחת הטורניר • אלופת העולם כבר שלחה מסר ליריבות

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

ליונל מסי ממשיך לכתוב היסטוריה. הכוכב הארגנטיני כבש הבוקר (רביעי) שלושער ראשון בקריירה בגביע העולם והגיע ל-16 שערים במונדיאלים, בדיוק כמו מירוסלב קלוזה, מלך שערי הטורניר בכל הזמנים.

ההישג המיוחד הגיע במשחק הפתיחה של ארגנטינה במונדיאל 2026, הטורניר השישי של מסי, ובדיוק 20 שנה לאחר שער הבכורה שלו בגביע העולם. הפרעוש הוביל את האלביסלסטה לניצחון 0:3 על אלג'יריה והזכיר לכולם מדוע גם בגיל 39 הוא עדיין מסוגל להכריע את הבמה הגדולה מכולן.

כעת, כשהוא חולק את הפסגה ההיסטורית עם קלוזה ועם עוד לפחות שני משחקים בשלב הבתים, מסי נמצא בעמדה מצוינת להפוך לגדול כובשי המונדיאל בכל הזמנים באופן בלעדי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ליונל מסי, צילום: רויטרס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...