"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עם דגלי ישראל: האוהדים מחו נגד נבחרת איראן - הכוכב הגדול הגיב
בצל ההסכם המסתמן שעשוי לסיים את המלחמה, הנבחרת האיראנית נחתה בארצות הברית לקראת משחק הבכורה שלה במונדיאל • כשהגיעה למתחם, חיכו לה קבוצה של איראנים שהפגינו והעבירו מסר ברור: "נבחרת הטרור האיסלאמי לא מייצגת את העם" • מהדי טארמי הכחיש: "הרגשתי את המתח, אנחנו לא קשורים לשום קבוצה פוליטית"
האוהדים האיראניים מפגינים נגד הנבחרת. צילום: רויטרס

עם דגלי ישראל: האוהדים מחו נגד נבחרת איראן - הכוכב הגדול הגיב

בצל ההסכם המסתמן שעשוי לסיים את המלחמה, הנבחרת האיראנית נחתה בארצות הברית לקראת משחק הבכורה שלה במונדיאל • כשהגיעה למתחם, חיכו לה קבוצה של איראנים שהפגינו והעבירו מסר ברור: "נבחרת הטרור האיסלאמי לא מייצגת את העם" • מהדי טארמי הכחיש: "הרגשתי את המתח, אנחנו לא קשורים לשום קבוצה פוליטית"

נמרוד בורודה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

כלום לא שגרתי בכל הנוגע להגעה של נבחרת איראןממחנה האימונים שלה שבמקסיקולמשחק הבכורה שלה במונדיאל שייערך הלילה (בין שני לשלישי, 4:00) מול ניו זילנד בלוס אנג'לס - וכל זאת בזמן מלחמה, שאולי תסתיים בקרוב בשל ההסכם המסתמן.

ולמרות זאת, המתח מורגש באוויר. לא רק בקרב השחקנים, אלא גם בקרב ה"אוהדים" האיראנים - שלא מוכנים לעודד את הנבחרת הלאומית שלטענתם מייצגת אך ורק את מי שתומך במשטר. בשל כך, הם החליטו להגיב.

קבוצה של איראנים חיכתה לנבחרת איראן עם הגעתה למתחם בארצות הברית, ודאגה להעביר מסר עם דגלי איראן של לפני המהפכה - ויחד איתם דגלי ישראל ומספר שלטים עליהם נכתב בין היתר: "נבחרת הטרור האיסלאמי לא מייצגת את האנשים האיראניים".

המחאה של האוהדים האיראניים, צילום: רויטרס

"הרגשתי את המתח איך שהגעתי"

מי שהתייחס לאותה מחאה, וגם התייחס והעביר ביקורת בנוגע לניהול של מארגני הטורניר הוא הכוכב הגדול ביותר של הנבחרת האיראנית, מהדי טארמי. "הרגשתי את המתח איך שהגעתי. אין לנו את אותה חוויות מונדיאל, של שלום ושמחה כמו שאר המדינות, אבל אני יודע שזה לא רק אנחנו. שופטים הושפעו ולכמה מדינות היו בעיות ויזה ושינויים של מחנות אימונים".

הוא הוסיף והכחיש את ההאשמות שמופנות כלפי השחקנים: "אנחנו, שחקני נבחרת איראן, כאן בשביל כל האיראנים ברחבי העולם. קיימים הבדלים וחילוקי דעות בכל מדינה. זה נורמלי בכל מקום. ככדורגלנים, לעומת זאת, אנחנו כאן כדי לאחד את כולם. אנחנו עושים כל שביכולתנו כדי לשמח את כל האיראנים, וזו המטרה היחידה שלנו".

"כל המאמצים שלנו מתמקדים בהבאת אושר לכל אזרחי איראן. לכל אחד יכולות להיות אמונות ודעות משלו, אבל אנחנו כאן רק למען אושרם של כל האיראנים. אנחנו לא קשורים לשום קבוצה פוליטית או פלג. הסלוגן של פיפ"א הוא להפריד את הפוליטיקה".

מאמן נבחרת איראן אמיר גאלנואי ומהדי טארמי בלוס אנג'לס. הרגישו את המתח, צילום: רויטרס
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...