"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מזעזע: גופה נמצאה ליד מחנה האימונים של איראן במונדיאל

לנבחרת הכדורגל אין קשר לאירוע בטיחואנה, אבל קצב האירועים הפליליים בסמוך למשתתפות בגביע העולם גובר • לפני שבוע נורו יריות ליד מחנה האימונים של אנגליה, שרכבי ציוד שלה נשדדו

,עודכן
0השמעה
אימון נבחרת איראן בטיחואנה. הפסטורליה הופרעה. צילום: רויטרס

הרעש התקשורתי סביב נבחרת איראןבמונדיאל, בעיקר בהקשר הביטחוני, לא פוסק. הפעם כבר לא מדובר באיומי טרור או בעיכובי כניסה של אנשי המשלחת על ידי הממשל האמריקני, אלא באירוע פלילי מזעזע, שהפריעה לשגרת האימונים של האיראנים.

משטרת טיחואנה, העיר המקסיקנית בה מתארחת הנבחרת האיראנית, פתחה בחקירה לאחר שבסמוך למחנה האימונים של נבחרת המדינה העוינת, נתגלתה גופת אדם במצב ריקבון, כשהיא עטופה בשק ומוסתרת בתא מטען של רכב שחנה באזור.

פרטים על זהות קורבן הרצח לכאורה עדיין לא פורסמו, רק שעל הגופה נמצאו סימני אלימות קשים. אמנם התחושה היא שמדובר בעניין שבשגרה במקסיקו, אבל בזמן שמשוחק במדינה המונדיאל, הטורניר הגדול בעולם, מדובר בפגיעה תדמיתית קשה למדינה, שגם בפיפ"א לא אוהבים לשמוע עליה.

בדיקה פורנזית של הרכב בו נמצאה הגופה,צילום: AFP

בנבחרת איראן מנסים לעבור לסדר היום, ולא מתייחסים רשמית לאירוע המפחיד, אך ראשי המשלחת ישמחו להבהיר, שלמרות התדמית של האיראנים, אין להם כל קשר למקרה הפלילי, שכאמור עדיין נמצא בשלבי חקירה ראשונים. עד עתה, לכל היותר, קרה שראש המשלחת, מהדי מוחמד נאבי, סורב כניסה לארצות הברית, לא יותר מזה.

משרד התובע בטיחואנה כמובן שלא קשר את הימצאותה של נבחרת איראן באזור לפשע האלים, וציין בדבריו כי המכונית, עליה לוחות רישוי של קליפורניה, ננטשה במגרש החניה הסמוך למחנה האימונים האיראני כבר לפני שלושה ימים (רביעי).

אין זה האירוע הפלילי היחידשמתרחש בסמוך למחנות אימונים של המשתתפות במונדיאל 2026. רק בשעות האחרונות נשדדו רכבי ציוד של נבחרת אנגליה בקנזס סיטי, כשבוע לאחר שסמוך למקום נורו יריות.

מהדי מוחמד נאבי. "המשגיח" של המשלחת האיראני סורב כניסה,צילום: רויטרס
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר